fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La signatura de l’acta de replanteig certifica l’inici de les obres del col路legi Regina Violant despr茅s d’una d猫cada en barracons

La signatura de l’acta de replanteig certifica l’inici de les obres del col路legi Regina Violant despr茅s d’una d猫cada en barracons

L’empresa s’instal路lar脿 en el solar en els pr貌xims dies.

Els t猫cnics municipals i auton貌mics han signat aquest mat铆 l’acta de comprovaci贸 del replanteig que determina, des d’avui, la data d’inici del termini d’execuci贸 per a la construcci贸 del col路legi Regina Violant d’Almassora. La signatura ha tingut lloc sobre el solar de l’antic camp de futbol de la Garrofera, l’empla莽ament on s’al莽ar脿 el centre educatiu.

Tal com han indicat els t猫cnics, aquest tr脿mit suposa que des d’avui comen莽a a descomptar el termini d’execuci贸 de 18 mesos dels treballs. En aquest sentit, la Generalitat Valenciana ha notificat l’avan莽 a l’adjudicat脿ria de les obres, l’empresa valenciana Torresc谩mara i cia. S.A., que s’ha comprom猫s a visitar la zona en els pr貌xims dies per a instal路lar les casetes de material i eines i comen莽ar els treballs despr茅s dels mesuraments topogr脿fics realitzats a l’inici de l’any.

A la signatura de l’acta han assistit aquest mat铆 els directors d’obra, la directora d’execuci贸 d’obra, el coordinador de seguretat i salut i dos responsables de la Conselleria d’Educaci贸 i la Conselleria d’Obres P煤bliques, les delegacions de la Generalitat Valenciana implicades en el projecte.

Aquest t茅 un pressupost de 5.169.399,62 euros amb c脿rrec a les arques auton貌miques per a definir un col路legi de tres l铆nies educatives formades per 9 unitats d’Infantil, 18 de Prim脿ria i un menjador escolar, un projecte dissenyat pels t猫cnics municipals per a afrontar una construcci贸 pendent des de l’estiu de 2006.

La signatura de l’acta de replanteig es produeix 10 dies despr茅s que l’Ajuntament d’Almassora rebera la notificaci贸 amb la designaci贸 dels t猫cnics municipals com a responsables de la direcci贸 d’obra, un nomenament signat pel secretari auton貌mic, Miguel Soler, que suposava el principi de la fi a una d猫cada d’activitat en barracons. Aquest tr脿mit, al seu torn, va tenir lloc despr茅s de rebre el benepl脿cit del Consell a l’informe elaborat per Intervenci贸 per a la Direcci贸 General de Pressupostos que confirmava la solv猫ncia econ貌mica municipal per a exercir aquestes funcions.

Per a l’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, 鈥渁vui comen莽a el compte arrere dels 18 mesos que duraran les obres perqu猫 els nostres xiquets puguen, per fi, estudiar en condicions dignes, com hauria d’oc贸rrer sempre鈥. En la mateixa l铆nia s’ha manifestat la regidora d’Educaci贸, Mar铆a Jos茅 Tormo, qui ha lamentat 鈥渆l bloqueig del Partit Popular durant 10 anys a les obres que m茅s necessitava Almassora per sobre de qualsevol altra inversi贸鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.