fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La unitat de mediaci贸 policial de Nules tramita 25 expedients en menys d’un any

La unitat de mediaci贸 policial de Nules tramita 25 expedients en menys d’un any

Aquest servei per a la ciutadania es va posar en marxa per primera vegada a l’abril del 2016

Nules va posar en marxa, per primera vegada al mes d’abril del 2016, un servei nou per a la ciutadania com 茅s la Unitat de Mediaci贸 Policial, que en menys d’un any ha tramitat 25 expedients.

La Unitat de Mediaci贸 Policial de Nules est脿 formada per un oficial i dos agents, es tracta d’un servei gratu茂t dirigit a tots els ve茂ns i les ve茂nes de la poblaci贸 que poden sol路licitar-lo per escrit, omplint el formulari corresponent, a les depend猫ncies de la Policia Local de Nules, que estan obertes les 24 hores del dia.

L’alcalde i regidor de Policia, David Garc铆a, destaca que “es tracta d’una aposta d’aquest equip de govern que fa quasi un any que 茅s una realitat i que ha tingut molt bona acceptaci贸 per la ciutadania. L’objectiu 茅s crear un model de policia nou, m茅s pr貌xim i resolutiu; el balan莽 dels primers mesos 茅s positiu gr脿cies a la professionalitat dels agents que integren aquesta unitat”.

Cal destacar que la Unitat de Mediaci贸 Policial ha arribat a acords o resolucions en el 64% de les sol路licituds admeses a tr脿mit i ha solucionat les mol猫sties corresponents. A m茅s, totes les sol路licituds presentades s’han resolt en menys d’un mes.

Aix铆, entre els 25 expedients tramitats hi ha assumptes d’脿mbit rural com ara llindes o danys en horts, principalment; de menors i discapacitats; sorolls; problemes de conviv猫ncia ve茂nal; mol猫sties de gossos; insults o temes relacionats amb la insalubritat, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.