fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Universitat Jaume I participa de nou en la Lliga de Debat universit脿ria de la Xarxa Vives

La Universitat Jaume I participa de nou en la Lliga de Debat universit脿ria de la Xarxa Vives

Un equip format per a estudiants de la Universitat Jaume I de Castell贸 participar脿 un any m茅s en la Lliga de Debat universit脿ria de la Xarxa Vives.

El rector va rebre el passat 12 d’abril a l’equip que representar脿 a la universitat en aquesta competici贸 que tindr脿 lloc a la Universitat Pompeu Fabra del 24 al 27 d’abril de 2017. El debat d’aquesta edici贸 versar脿 sobre la seg眉ent q眉esti贸: 芦Cal que el poder p煤blic controle els mitjans de comunicaci贸?禄.

Per primera vegada s’ha realitzat una Lliga interna a l’UJI, oberta a tot els estudiants de la comunitat universit脿ria, per seleccionar a l’equip que representaria a la universitat. Aquesta lliga interna ha estat organitzada des del Consell d’Estudiants en col路laboraci贸 amb el Vicerectorat d’Estudis, Ocupaci贸 i Innovaci贸 Educativa i el Vicerectorat de Cultura, Extensi贸 Universit脿ria i Relacions Institucionals.

Finalment, el grup guanyador no podr脿 acudir al debat, per貌 s’ha format un altre equip d’estudiantat de grau, m脿ster i doctorat de tres facultats diferents que ser脿 qui participe en la competici贸. L’equip est脿 capitanejat per Carles Crespo Jord脿 acompanyat per Florentina Cristina Nita, Sana Taybi, Mar Polo Morell脿, Imanol Igual i Santiago Rosado Orqu铆n i compta amb la col路laboraci贸 d’un altre estudiant en la preparaci贸 dels debats que tindran lloc a la UPF.

A la reuni贸 amb el rector tamb茅 hi van participar Estela Bernad Monferrer, professora del Departament de Comunicaci贸 i Jaime Clemente Mart铆nez, del Consell d’Estudiants, qui han participat de forma activa en l’organitzaci贸 i preparaci贸 de l’equip que representar脿 a l’UJI; aix铆 com Pilar Garc铆a Agust铆n, vicerectora d’Estudiants, Ocupaci贸 i Innovaci贸 Educativa, qui va destacar la import脿ncia de formar en orat貌ria i argumentaci贸 a tota la comunitat universit脿ria i la necessitat d’incloure-la com a compet猫ncia transversal en tots els estudis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.