fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda aposta per renovar l’Oficina d’Intermediaci贸 Hipotec脿ria per a lluitar contra els desnonaments

L’Ajuntament d’Onda aposta per renovar l’Oficina d’Intermediaci贸 Hipotec脿ria per a lluitar contra els desnonaments

L’equip de govern i el Col路legi d’Advocats de Castell贸 tornen a firmar el conveni pel qual presten serveis d’assessorament jur铆dic gratu茂t a les fam铆lies onderes que es veuen immerses en una situaci贸 de desdonament.

L’Ajuntament d’Onda mant茅 els seus recursos per a la defensa del dret a l’habitatge dels ve茂ns onders al renovar el conveni amb el Col路legi d’Advocats de Castell贸 pel qual presten serveis d’assessorament jur铆dic gratu茂t als ve茂ns que no puguen fer front als pr茅stecs hipotecaris enfront de les entitats creditores d’estos pr茅stecs, aix铆 com la mediaci贸 entre els deutors d’estos pr茅stecs i les seves respectives entitats. Aquest servei es presta en l’Oficina d’Intermediaci贸 Hipotec脿ria ubicada en la Casa de la Cultura, tots els dimarts en horari de 09.30 a 13.30 hores.

L’elevat nombre de fam铆lies ateses constata la necessitat d’aquest servei que es presta des de l’脿rea de Serveis Socials que gestiona Mari Carmen Aguilella i que formava part d’un dels compromisos de l’alcalde Ximo Huguet i un dels acords d’investidura que va realitzar amb Onda S铆 Se Puede, Comprom铆s i Esquerra Unida. De les dades de 2016 es despr猫n que s’ha assessorat a m茅s de 50 fam铆lies. 29 expedients s’han tancat i la resta seguixen un procediment legal. Des de la SEVA posada en marxa en 2015, s’han at猫s a 78 usuaris, la majoria d’ells requerien informaci贸 sobre temes hipotecaris relacionats amb assessorament jur铆dic, informaci贸 sobre dacions en pagament, negociacions de lloguers socials o sol路licituds de refinan莽ament del deute.

L’Oficina d’Intermediaci贸 Hipotec脿ria aporta confian莽a i seguretat a totes aquelles fam铆lies onderes que es veuen immerses en una situaci贸 de desdonament, evitant amb la seva gesti贸 aquest extrem. 鈥淒avant de la necessitat d’aquest servei, l’equip de govern aposta per la seva renovaci贸 perqu猫 cap persona que ho necessite es quede sense ajuda de l’Ajuntament鈥, ha assegurat la tinent d’alcalde de Pol铆tica Social, qui ha assenyalat que 鈥減artint d’aquesta oficina, en l’Ajuntament hi ha tota una estructura molt ben definida per a ajudar a les persones en situaci贸 de vulnerabilitat, als que b茅 es presta l’assessorament jur铆dic, o b茅 se’ls deriva a Serveis Socials per a donar a cada cas la soluci贸 que precise鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.