fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Betxí activa la tercera bossa d’ocupació amb la contractació de cinc persones

L’Ajuntament de Betxí activa la tercera bossa d’ocupació amb la contractació de cinc persones

Durant els pròxims dos mesos, seran els encarregats de la neteja de la població.

Una setmana després de finalitzar el termini per apuntar-se a la tercera Bossa de Foment de l’Ocupació Local, l’Ajuntament de Betxí ja l’ha posat en funcionament, amb la contractació de cinc noves persones que començaran a treballar a partir de demà.

La Bossa, que compta amb un total de 85 inscrits, ha sigut ordenada pels funcionaris encarregats en base als criteris establerts, entre els quals es valorava ser menor de 30 anys i major de 45, no estar cobrant cap subsidi i ser un membre de família nombrosa, entre d’altres.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha destacat “la utilitat d’este mecanisme per a inserir persones de forma directa dins del món laboral, alhora que col·laboren de forma important en la millora del nostre poble”.

El consistori betxinenc disposa d’una partida de 40.000€ per al foment de l’ocupació, de forma que s’espera que més de 30 persones puguen ser contractades al llarg de l’any. De fet, una vegada passats els primers quatre mesos, ja han sigut 11 els veïns beneficiats, als quals se’ls afegeixen ara estos altres cinc. Des de la seua creació, esta iniciativa municipal s’ha consolidat com un referent de bon funcionament i d’ajuda als aturats de la població.

Leave a Reply

Your email address will not be published.