fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana avan莽a en els treballs per a la celebraci贸 de l’Arenal Sound 2016

L’Ajuntament de Borriana avan莽a en els treballs per a la celebraci贸 de l’Arenal Sound 2016

El pr貌xim 9 de maig es reuneixen amb l’organitzaci贸 per a fixar la ubicaci贸 definitiva.

L’Ajuntament de Borriana continua treballant en la cerca de l’empla莽ament adequat per a la celebraci贸 del Festival Arenal Sound que reunisca les condicions de seguretat i legalitat que requereix l’esdeveniment.
En aquest sentit, la setmana vinent es realitzaran reunions t猫cniques entre el consistori i l’organitzaci贸 per a preparar la trobada del 9 de maig entre totes les parts, en la qual s’espera decidir la ubicaci贸 adequada que reunisca tots els requisits legals, mediambientals i de seguretat.

Les dificultats legals que planteja la Llei de Costas, aprovada pel PP en 2014, que va acabar en els tribunals, estan sent un important obstacle que el consistori s’est脿 esfor莽ant a superar amb reunions constants amb l’organitzaci贸 i les 脿rees corresponents de Turisme, Medi Ambient i Seguretat de la Generalitat Valenciana.

L’organitzaci贸 del festival ha confirmat la continuitat de l’Arenal a Borriana, per aix貌 l’Ajuntament est脿 treballant i realitzant totes les accions al seu abast perque el festival es celebre al municipi aquest 2016, donada la import脿ncia que te l’esdeveniment per a Borriana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.