fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana avança en els treballs per a la celebració de l’Arenal Sound 2016

L’Ajuntament de Borriana avança en els treballs per a la celebració de l’Arenal Sound 2016

El pròxim 9 de maig es reuneixen amb l’organització per a fixar la ubicació definitiva.

L’Ajuntament de Borriana continua treballant en la cerca de l’emplaçament adequat per a la celebració del Festival Arenal Sound que reunisca les condicions de seguretat i legalitat que requereix l’esdeveniment.
En aquest sentit, la setmana vinent es realitzaran reunions tècniques entre el consistori i l’organització per a preparar la trobada del 9 de maig entre totes les parts, en la qual s’espera decidir la ubicació adequada que reunisca tots els requisits legals, mediambientals i de seguretat.

Les dificultats legals que planteja la Llei de Costas, aprovada pel PP en 2014, que va acabar en els tribunals, estan sent un important obstacle que el consistori s’està esforçant a superar amb reunions constants amb l’organització i les àrees corresponents de Turisme, Medi Ambient i Seguretat de la Generalitat Valenciana.

L’organització del festival ha confirmat la continuitat de l’Arenal a Borriana, per això l’Ajuntament està treballant i realitzant totes les accions al seu abast perque el festival es celebre al municipi aquest 2016, donada la importància que te l’esdeveniment per a Borriana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.