fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana se suma a la condemna de l’assassinat masclista de Torrevieja

L’Ajuntament de Borriana se suma a la condemna de l’assassinat masclista de Torrevieja

El consistori mostra la seua consternació i rebuig per aquest crim masclista.

Representants de la corporació municipal s’han sumat a les portes de l’Ajuntament de Borriana al minut de silenci convocat hui a les 12 hores per condemnar l’assassinat masclista de la veïna de Torrevieja, confirmat per la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere.

El consistori manifesta la seua profunda consternació i rebuig a aquest crim i se suma així a l’acte en senyal de repulsa, en record de la víctima i com a mostra de suport als seus familiars i amistats.

La concentració silenciosa, a la qual han acudit també membres de les forces i cossos de seguretat, ha sigut convocada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per a totes les entitats en l’àmbit autonòmic.

Les restes de la víctima, de 68 anys i resident a Torrevieja, les van trobar el passat 26 d’octubre encara que no ha sigut fins ara, i després d’una investigació, quan el Ministeri ha confirmat que es tracta d’un cas de violència masclista pel qual es va detindre a la parella sentimental de la dona.
Les xifres de víctimes mortals de l’any passat produïdes per aquesta xacra s’eleven, així, fins a les 44, mentre que la xifra total de l’històric que es comptabilitza des de 2003 suma ja 1.127 dones assassinades per violència

Leave a Reply

Your email address will not be published.