fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Bunyol informa de les franges hor脿ries a complir despr茅s de la publicaci贸 en BOE per a municipis de menys de 10.000 habitants

L’Ajuntament de Bunyol informa de les franges hor脿ries a complir despr茅s de la publicaci贸 en BOE per a municipis de menys de 10.000 habitants

La Regidora d’Interior i RH de l’Ajuntament de Bunyol, Mar铆a Vall茅s, informa la poblaci贸 sobre les franges hor脿ries com a municipi menor de 10.000 habitants amb densitat de poblaci贸 inferior a 100 habitants per quil貌metre quadrat, aix铆 com el tancament de la Pla莽a del Poble al tr脿nsit.

El BOE recull hui divendres 22 de maig les noves mesures del Pla de Desescalada a la nova normalitat on des de hui els municipis de menys de 10.000 habitants tindran canvis respecte a la resta de localitats sobre les normes durant l’estat d’alarma pel coronavirus.

Les mesures afectaran els municipis que tinguen menys de 10.001 habitants i no compten amb una densitat superior a 100 habitants per quil貌metre quadrat. En les mesures es recull que s’eliminen les franges hor脿ries per als menors de 14 anys i per a fer esport, sempre que s’estiga empadronat en el municipi o si han estat convivint en este lloc els 煤ltims 14 dies durant les fases de desescalada. Tamb茅 s’elimina la norma que nom茅s un adult pot acompanyar a un m脿xim de tres menors de 14 anys en els seus passejos.

Sobre este tema, la regidora d’Interior i Recursos Humans del Consistori bu帽olense, Mar铆a Vall茅s, informa la poblaci贸 del tancament de la Pla莽a del Poble de hui divendres des de les 20h fins a la 1h de la nit, el dissabte al mat铆 obert per a facilitar el consum en comer莽os, per貌 es tancar脿 a la vesprada, des de les 17h fins al diumenge a les 24h.

“A m茅s, a causa del BOE els bars poden obrir els seus establiments en la seua part interna a un 40% del seu aforament. Tamb茅 els esportistes s’eliminen les franges hor脿ries sense ser professionals i per a menors de 14 anys. La resta de ciutadans ha de mantindre les franges hor脿ries establides per a passejar. No est脿 perm茅s passar la vesprada en algun dels nostres paratges”, detalla Vall茅s.

Les activitats esportives es podran fer dins del municipi o en un espai de fins a cinc quil貌metres, sempre que els pobles pr貌xims es troben en la mateixa fase de desescalada i es trobe en la mateixa situaci贸 en nombre d’habitants i en densitat geogr脿fica per metre quadrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.