fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Bunyol informa de les franges horàries a complir després de la publicació en BOE per a municipis de menys de 10.000 habitants

L’Ajuntament de Bunyol informa de les franges horàries a complir després de la publicació en BOE per a municipis de menys de 10.000 habitants

La Regidora d’Interior i RH de l’Ajuntament de Bunyol, María Vallés, informa la població sobre les franges horàries com a municipi menor de 10.000 habitants amb densitat de població inferior a 100 habitants per quilòmetre quadrat, així com el tancament de la Plaça del Poble al trànsit.

El BOE recull hui divendres 22 de maig les noves mesures del Pla de Desescalada a la nova normalitat on des de hui els municipis de menys de 10.000 habitants tindran canvis respecte a la resta de localitats sobre les normes durant l’estat d’alarma pel coronavirus.

Les mesures afectaran els municipis que tinguen menys de 10.001 habitants i no compten amb una densitat superior a 100 habitants per quilòmetre quadrat. En les mesures es recull que s’eliminen les franges horàries per als menors de 14 anys i per a fer esport, sempre que s’estiga empadronat en el municipi o si han estat convivint en este lloc els últims 14 dies durant les fases de desescalada. També s’elimina la norma que només un adult pot acompanyar a un màxim de tres menors de 14 anys en els seus passejos.

Sobre este tema, la regidora d’Interior i Recursos Humans del Consistori buñolense, María Vallés, informa la població del tancament de la Plaça del Poble de hui divendres des de les 20h fins a la 1h de la nit, el dissabte al matí obert per a facilitar el consum en comerços, però es tancarà a la vesprada, des de les 17h fins al diumenge a les 24h.

“A més, a causa del BOE els bars poden obrir els seus establiments en la seua part interna a un 40% del seu aforament. També els esportistes s’eliminen les franges horàries sense ser professionals i per a menors de 14 anys. La resta de ciutadans ha de mantindre les franges horàries establides per a passejar. No està permés passar la vesprada en algun dels nostres paratges”, detalla Vallés.

Les activitats esportives es podran fer dins del municipi o en un espai de fins a cinc quilòmetres, sempre que els pobles pròxims es troben en la mateixa fase de desescalada i es trobe en la mateixa situació en nombre d’habitants i en densitat geogràfica per metre quadrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.