fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’ajuntament de Castell贸 inverteix 20.000 euros a millorar la seguretat vial a l’entorn del CEIP Benadresa

L’ajuntament de Castell贸 inverteix 20.000 euros a millorar la seguretat vial a l’entorn del CEIP Benadresa

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, acompanyada pels t猫cnics municipals responsables d’Urbanisme i Enginyeria Fernando Calduch i Crist贸bal Badenes, ha visitat les obres de millora d’accessibilitat que l’ajuntament est脿 executant a l’entorn del CEIP Benadresa.

L’actuaci贸 consisteix a millorar l’accessibilitat des del grup fins al col路legi en el tram compr猫s des de la Venda Guillam贸n al centre educatiu. Per a a莽貌 s’est脿 executant una vorera de dos metres d’ample, rematada amb rajola. Les obres, que s’estan realitzant dins del contracte de manteniment, tenen un cost aproximat de 20.000 euros, i un termini d’execuci贸 de dues setmanes.

Marco ha destacat la import脿ncia d’aquestes xicotetes actuacions urban铆stiques, que no s贸n grans obres ni suposen grans inversions per貌 milloren de forma directa la qualitat de vida de les persones, “es tracta d’una xicoteta actuaci贸 que millora molt la seguretat a l’entorn d’un centre educatiu al que acudeixen desenes de fam铆lies en dies lectius” ha indicat.

L’alcaldessa tamb茅 ha explicat que l’ajuntament est脿 realitzant un important treball per a garantir que els itineraris fins als diferents centres d’educaci贸 prim脿ria i secund脿ria siguen segurs. En aquest sentit ha recordat altres actuacions similars amb l’adequaci贸 dels passos de zebra existents a l’entorn del col路legi La Marina del Grau, o el pla pilot “Al insti amb bici” que ha engegat l’脌rea de Seguretat P煤blica de l’Ajuntament de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.