fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Gandia llança la campanya “Això no s’ha acabat. Per un Nadal segur” per a conscienciar sobre l’impacte de la Covid-19

L’Ajuntament de Gandia llança la campanya “Això no s’ha acabat. Per un Nadal segur” per a conscienciar sobre l’impacte de la Covid-19

L’Ajuntament de Gandia ha llançat una campanya en xarxes socials que, sota el lema ‘Això no s’ha acabat. Per un Nadal segur’, pretén conscienciar la població sobre els efectes negatius de la COVID-19.

L’acció comunicativa s’ha impulsat durant aquestes festes nadalenques, unes dates en les quals hi ha trobades familiars i celebracions amb afluència de gent, amb la finalitat d’evitar la propagació del virus.

La campanya consisteix en la realització d’una sèrie de vídeos protagonitzats per ciutadans i ciutadanes de Gandia que relaten el seu testimoniatge enfront de la COVID-19. D’aquesta manera, tots ells expressen com ho han afrontat, com ho han abordat i les seqüeles que els ha produït.

Els documents audiovisuals tenen format d’entrevista, estan realitzats en blanc i negre, i s’han gravat en un saló de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós.
Els objectius són traslladar a la ciutadania la gravetat i el risc de la transmissió de la COVID-19; apel·lar a la responsabilitat individual i social com a claus per a minorar l’expansió del virus; i comunicar les pautes a seguir dictaminades per les autoritats sanitàries competents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.