fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana contracta 15 persones desocupades a través del programa ‘Ecovid’ de la Generalitat Valenciana

L’Ajuntament de Borriana contracta 15 persones desocupades a través del programa ‘Ecovid’ de la Generalitat Valenciana

Una contractació durant 6 mesos i a jornada completa per a reforçar els serveis municipals que s’han hagut d’augmentar per la situació derivada de la Covid-19.

L’Ajuntament de Borriana ha contractat 15 persones desocupades dins del programa ‘Ecovid 2020’, amb una subvenció de 209.368,70 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, a través de Labora, dirigida a la reinserció laboral de persones del municipi d’almenys 30 anys d’edat que es van quedar sense treball a conseqüència de l’estat d’alarma decretat per la pandèmia de la Covid-19.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora delegada de Polítiques Actives d’Ocupació, Esther Meneu, els han donat la benvinguda al mateix temps que han manifestat que la seua incorporació al mercat laboral laboral “fomenta l’ocupabilitat”, però també suposa “reforçar els serveis municipals de manteniment, control i neteja de diferents àrees que s’han vist afectades de la mateixa manera per la pandèmia, i requereixen actuacions específiques relacionades amb la incidència del coronavirus en el dia a dia”.

Amb aquesta iniciativa, ha indicat Esther Meneu, l’Ajuntament de Borriana “continua implementant mesures de foment de l’ocupació amb l’objectiu de minimitzar l’impacte negatiu que està tenint la crisi sanitària, econòmica i social derivada de la propagació de la Covid-19”.

Es tracta, ha explicat la regidora de l’àrea, d’una contractació durant 6 mesos i a jornada completa de 15 persones parades que s’han incorporat ja als seus llocs de treball per a reforçar els serveis municipals que s’han hagut d’augmentar com a conseqüència de la situació provocada per la Covid-19, amb diverses ocupacions relacionades amb el treball social, l’orientació laboral, consergeria i neteja. Concretament, el consistori ha contractat una treballadora social, una orientadora laboral, 6 desinfectadors, i 7 vigilants-informadors de la ciutadania.

Aquests últims, ha puntualitzat Esther Meneu, estaran coordinats amb la Policia Local i s’encarregaran de controlar els accessos a edificis municipals i centres educatius per a evitar aglomeracions i que es complisca el protocol establit quant a l’ús de la mascareta i el compliment de la distància social. Els controls també es realitzaran en via pública així com en el mercat exterior del dimarts i el Mercat de la Mar, i ha insistit que la seues funcions “no seran de denúncia, sinó d’informar i conscienciar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.