Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó amplia el termini voluntari de pagament de l’IBI fins al 16 de novembre

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó amplia el termini voluntari de pagament de l’IBI fins al 16 de novembre

Les persones que tinguen el pagament domiciliat en un rebut únic poden sol·licitar que s’anul·le esta ordre per a beneficiar-se d’este ajornament.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha aprovat l’ampliació del període voluntari de pagament de la contribució fins al 16 de novembre de 2020, amb l’objectiu de facilitar el pagament d’aquest impost municipal a les famílies que estan patint la situació d’emergència sanitària i econòmica provocada pel Covid-19.

Davant esta excepcionalitat, les persones que tenen domiciliat el pagament del rebut d’IBI d’urbana en un únic termini (que es cobrarà el 16 de maig) poden sol·licitar que s’anul·le esta ordre, per la qual cosa podran pagar en període voluntari fins al 16 de novembre.

La sol·licitud es podrà realitzar entre el 6 i el 30 d’abril, a través la seu electrònica de l’Ajuntament (www.lavallduixo.es), en el correu electrònic oac@lavallduixo.es o per whatsapp en el telèfon 685871229. La documentació a aportar és una còpia del DNI, NIE o CIF; còpia del rebut anterior que es desitja posposar; i justificant d’haver sigut afectat per esta situació en el cas d’empreses o declaració jurada en el cas de les persones físiques.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha assenyalat que esta mesura “és sensible amb les persones que ho estan passant malament amb esta crisi sanitària i econòmica” però també “responsable amb el calendari de pagaments a proveïdors i salaris, perquè amb la contribució paguem els serveis essencials que ara estan en primera línia contra el coronavirus”, com la Llar Sagrada Família, Policia Local, Serveis Socials, el servei de recollida de fem i neteja viària, subministraments de llum, aigua, etc.

En condicions normals el pagament voluntari s’estén fins al 31 de juliol. Així, amb l’ampliació fins al 16 de novembre suposa allargar en quasi quatre mesos el termini de pagament voluntari “per a evitar que molts contribuents hagen de retornar el rebut per falta de saldo o per necessitat d’atendre altres pagaments”, ha assenyalat Baños.

Leave a Reply

Your email address will not be published.