fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó amplia l’activitat de zumba al mes d’agost

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó amplia l’activitat de zumba al mes d’agost

Les inscripcions es poden formalitzar durant aquesta setmana en la Regidoria d’Esports.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó amplia l’activitat de zumba en el Paratge de Sant Josep al mes d’agost. Les persones interessades poden inscriure’s durant aquesta setmana en la Regidoria d’Esports (en la piscina municipal) en un dels dos torns disponibles: els dilluns i dimecres a les 9.30 hores o a les 19.15 hores.

La regidora d’Esports, Mar Arzo, ha destacat que “a causa de l’alta demanda continuarem amb aquesta activitat esportiva i lúdica” entre el 9 d’agost i l’1 de setembre. La inscripció té un preu de 10 euros i “les sessions seran com fins ara a l’aire lliure, encara que estan limitades a l’aforament permès per les restriccions de la pandèmia”.

Durant els mesos de juny i juliol s’està desenvolupant la programació del Estiu Esportiu, amb la participació de més de 420 persones en 8 activitats (ioga, pilates, trail running, entrenament funcional, senderisme, patinatge, la pròpia zumba i el torneig de pàdel). De fet, les finals de pàdel plata i bronze seran aquest divendres a les 20.00 hores i la regidoria ja està preparant una nova edició per als mesos de tardor-hivern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.