fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 amplia l’horari de biblioteca en ex脿mens

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 amplia l’horari de biblioteca en ex脿mens

La novetat 茅s que la sala principal ser脿 la de la Caixa Rural Sant Isidre a petici贸 dels usuaris en estar en un lloc m茅s tranquil i silenci贸s.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ampliar脿 l’horari de biblioteca del 20 de novembre al 21 de gener, coincidint amb l’猫poca d’ex脿mens i en la qual s’experimenta una major demanda del servei. La novetat d’este any 茅s que la sala principal d’estudi ser脿 la de la Caixa Rural Sant Isidre a petici贸 dels usuaris, ja que en la de la pla莽a del Mercat es produ茂en mol猫sties durant el mercat dels divendres i els caps de setmana.

El regidor de Cultura, David Lluch, ha explicat que la sala d’estudi de la Caixa Rural Sant Isidre se situa “en un entorn m茅s tranquil”, per la qual cosa els estudiants “ens havien demandat este canvi perqu猫 necessiten un ambient m茅s silenci贸s”. A m茅s, este espai est脿 majorit脿riament dedicat a zona d’estudi, la qual cosa no passa a la Biblioteca Municipal on a la mateixa sala tamb茅 es realitza el servei de pr茅stec de llibres i hi ha ordinadors d’煤s lliure, la qual cosa fa que “es produ茂squen m茅s sorolls”.

L’horari d’obertura ininterromput de la sala d’estudi de la Caixa Rural Sant Isidre ser脿 de dilluns a divendres de 9.00 a 23.00 hores i els dissabtes i diumenges de 10.00 a 20.00 hores. Com a excepci贸, els dies 6 i 8 de desembre i 5 de gener l’horari ser脿 de 10.00 a 20.00 hores i el 25 de desembre i 1 i 6 de gener romandr脿 tancada en ser festiu.

Quant a la Biblioteca Municipal, l’horari de dilluns a divendres ser脿 de 9.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 13.00 hores. Els dies 6, 8, 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener estar脿 tancada.

Lluch ha agra茂t la col路laboraci贸 de la Caixa Rural San Isidro amb la cessi贸 de les seves instal路lacions per ampliar aquest servei d’estudi durant aquesta temporada en la qual s’experimenta “un creixement considerable del nombre d’usuaris”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.