fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 garantix que tots els xiquets i xiquetes en situaci贸 de vulnerabilitat reben una alimentaci贸 correcta

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 garantix que tots els xiquets i xiquetes en situaci贸 de vulnerabilitat reben una alimentaci贸 correcta

Des de Serveis Socials s’han habilitat ajudes econ貌miques directes i la Generalitat cobrix als becats al 100% amb un val de menjar.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 garantix que tots els xiquets i xiquetes en situaci贸 de vulnerabilitat tinguen els recursos necessaris per a una alimentaci贸 correcta durant el confinament per la situaci贸 d’emerg猫ncia sanit脿ria provocada pel Covid-19, que des del 16 de mar莽 mant茅 tancats els centres educatius i, per tant, el servei de menjador escolar.

La Generalitat Valenciana cobrix als becats al 100% amb un val de menjar. I seguint les directrius auton貌miques, des de la Regidoria de Serveis Socials s’han habilitat unes ajudes econ貌miques directes per a les fam铆lies que no s贸n benefici脿ries d’este val i que estan en situaci贸 de vulnerabilitat. En concret, de 4 euros per xiquet i per dia.

Abans de la publicaci贸 del decret del Consell i durant el temps en el qual no van estar actius els vals de la Generalitat Valenciana i mentre es gestionaven les ajudes, l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 va repartir quasi 1.000 men煤s entre els menors en esta situaci贸. D’esta manera, s’ha garantit que des del tancament dels menjadors escolars es cobrira esta necessitat b脿sica.

Aix铆 mateix, s’ha contactat amb les direccions dels col路legis i IES perqu猫 traslladen este tipus de casos per a poder tamb茅 atendre’ls, en cas que des de Serveis Socials no s’haguera posat en contacte amb les fam铆lies o no els haguera detectats.

Aix铆, des de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 demanen al Partit Popular responsabilitat i no generar alarmisme ni enganyar a la societat, ja que una de les prioritats de l’equip de govern municipal est脿 sent, des del primer moment, atendre les situacions d’emerg猫ncia social derivades de la crisi sanit脿ria pel coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.