fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó garantix que tots els xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat reben una alimentació correcta

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó garantix que tots els xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat reben una alimentació correcta

Des de Serveis Socials s’han habilitat ajudes econòmiques directes i la Generalitat cobrix als becats al 100% amb un val de menjar.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó garantix que tots els xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat tinguen els recursos necessaris per a una alimentació correcta durant el confinament per la situació d’emergència sanitària provocada pel Covid-19, que des del 16 de març manté tancats els centres educatius i, per tant, el servei de menjador escolar.

La Generalitat Valenciana cobrix als becats al 100% amb un val de menjar. I seguint les directrius autonòmiques, des de la Regidoria de Serveis Socials s’han habilitat unes ajudes econòmiques directes per a les famílies que no són beneficiàries d’este val i que estan en situació de vulnerabilitat. En concret, de 4 euros per xiquet i per dia.

Abans de la publicació del decret del Consell i durant el temps en el qual no van estar actius els vals de la Generalitat Valenciana i mentre es gestionaven les ajudes, l’Ajuntament de la Vall d’Uixó va repartir quasi 1.000 menús entre els menors en esta situació. D’esta manera, s’ha garantit que des del tancament dels menjadors escolars es cobrira esta necessitat bàsica.

Així mateix, s’ha contactat amb les direccions dels col·legis i IES perquè traslladen este tipus de casos per a poder també atendre’ls, en cas que des de Serveis Socials no s’haguera posat en contacte amb les famílies o no els haguera detectats.

Així, des de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó demanen al Partit Popular responsabilitat i no generar alarmisme ni enganyar a la societat, ja que una de les prioritats de l’equip de govern municipal està sent, des del primer moment, atendre les situacions d’emergència social derivades de la crisi sanitària pel coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.