fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia demà l’horari ampliat de les sales d’estudi

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia demà l’horari ampliat de les sales d’estudi

L’espai de la Caixa Rural San Isidro obrirà de dilluns a divendres de 9.00 a 22.00 hores i els dissabtes i diumenges de 9.00 a 20.00 hores.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia demà, dimecres 21 de novembre, l’horari ampliat de les sales d’estudi coincidint amb el període d’exàmens “per a cobrir l’augment de la demanda d’este servei, sobretot per part dels estudiants universitaris”, ha explicat el regidor de Cultura, David Lluch.

La sala principal serà la de la seu central de la Caixa Rural San Isidro (avinguda Cor de Jesús), que obrirà de dilluns a divendres de 9.00 a 22.00 hores i els dissabtes i diumenges de 9.00 a 20.00 hores, ininterrompudament. La Biblioteca Municipal (plaça del Mercat) tindrà un horari de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 i de 16.00 a 20.30 hores i els dissabtes de 10.00 a 13.00 hores.

Lluch ha assenyalat que esta ampliació “suposa un esforç econòmic i de personal” però que “val la pena perquè invertir a millorar les condicions d’estudi dels joves és invertir en el futur de la Vall d’Uixó”. A més ha posat l’accent que “és necessari garantir l’educació pública gratuïta i facilitar els mitjans perquè tots tinguen les mateixes oportunitats independentment del seu nivell econòmic”.

L’horari especial finalitzarà el 20 de gener i s’han establit dies especials en els quals es reduirà l’horari (6, 8, 24 i 31 de desembre, de 9.00 a 20.00 hores). L’edil ha agraït a la Caixa Rural San Isidro la seua col·laboració per a fer possible esta millora durant dos mesos del servei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.