fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 lidera el projecte europeu Erasmus +

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 lidera el projecte europeu Erasmus +

La Vall d’Uix贸 rebr脿 de manera directa m茅s de 41.500 鈧 per part de la Uni贸 Europea per a fomentar la formaci贸 professional i l’ocupaci贸.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha sigut guardonat amb el lideratge d’un projecte Erasmus +, que fomenta la participaci贸 entre pa茂sos de la Uni贸 Europea per la formaci贸 professional i per l’ocupaci贸. La Vall d’Uix贸 ser脿 l铆der de la col路laboraci贸 entre la universitat hongaresa Eszterhazy Karoly Egyetem, l’institut portugu茅s Escola Profissional de Alte i l’institut hongar茅s Magyar M谩ltai Szeretetszolg谩lat K谩roly R贸bert Z枚z茅piskola. La subvenci贸, provinent de la UE, supera els 145.000 鈧, dels quals m茅s de 41.500 鈧 els gestionar脿 de manera directa a l’Ajuntament de la Vall.

芦Una vegada m茅s, l’equip de govern ha demostrat que 茅s capa莽 de lluitar per a aconseguir recursos i finan莽ament de les administracions supramunicipals, siga conselleries, ministeris o com en este cas, de la Uni贸 Europea禄, destaca el regidor d’Ocupaci贸, Jorge Garcia, qui assenyala que els tres instituts de la localitat participaran en esta metodologia formativa.

Este projecte t茅 una duraci贸 de 24 mesos, i en ell participar脿 professorat i alumnat, tant dels socis d’Hongria i Portugal com dels IES locals: 芦estem molt il路lusionats perqu猫 Brussel路les continua confiant en la nostra experi猫ncia i en el bon fer d’este ajuntament per a dur a terme projectes d’脿mbit continental, i per aix貌 convidem a tota la ciutadania a participar en les activitats que es realitzaran禄, assegura el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.