fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 optar脿 a la tercera convocat貌ria dels Fons Feder

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 optar脿 a la tercera convocat貌ria dels Fons Feder

L’objectiu 茅s aconseguir 10 milions d’euros per millorar la ciutat i dur a terme un projecte de futur m茅s enll脿 de 2019.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 optar脿 a la tercera convocat貌ria dels Fons Feder, amb l’objectiu “d’aconseguir 10 milions d’euros per millorar la nostra ciutat i dur a terme un projecte de futur que va molt m茅s enll脿 de 2019 i dels noms de les persones que integren l’equip de govern”, tal com ha explicat l’alcaldessa, Tania Ba帽os.

El termini per presentar la candidatura finalitza en un mes “i anem a treballar de manera transversal des de totes les regidories per millorar el projecte”. En este sentit, ha recordat que en les dues anteriors convocat貌ries no es va aconseguir els diners, “per貌 el PP no ens pot acusar de perdre 10 milions d’euros quan mai els hem tingut”.

De fet, l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 “mai havia sol路licitat estos fons, perqu猫 l’anterior equip de govern ni ho va intentar perqu猫 no tenien projecte ni ganes de treballar per millorar la ciutat”. “A m茅s d’un deute econ貌mic, la Vall d’Uix贸 t茅 tamb茅 un deute perqu猫 en 2014 un informe del CSIC ens va assenyalar com la ciutat m茅s vulnerable d’Espanya i esta llosa no s’aixeca en dos anys”, ha afirmat Ba帽os.

L’alcaldessa ha afegit que des de l’actual equip de govern “anem a seguir lluitant perqu猫 estos diners arribe a la Vall d’Uix贸”. Esta tercera convocat貌ria est脿 dotada amb 28 milions d’euros per a la Comunitat Valenciana, “on existeix molta compet猫ncia en haver-hi moltes ciutats de grand脿ria mitjana”, mentre “altres comunitats com Castella-la Manxa tenen en la seua majoria pobles petits que no poden optar”.

“Ciutats com X脿tiva, Ontinyent o Vila-real tampoc han estat benefici脿ries en les dues anteriors convocat貌ries”, per la qual cosa “no 茅s una cosa a茂llada de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸”.

El projecte que es presentar脿 recollir脿 mesures per vertebrar i connectar la ciutat 铆ntegrament, impulsar una major cohesi贸 i inclusi贸 social, fer un 煤s m茅s eficient i sostenible dels recursos, augmentar el nombre de visitants i el seu consum a la ciutat, millorar l’efici猫ncia energ猫tica i incrementar les zones verdes.

Entre els eixos del projecte tamb茅 destaca el canvi de model productiu, l’aposta per la sostenibilitat i la reducci贸 d’emissions de carboni, la conversi贸 a Smart City, la simplificaci贸 de tr脿mits burocr脿tics a trav茅s de la implantaci贸 de l’administraci贸 electr貌nica i la conservaci贸, protecci贸 i posada en valor del patrimoni local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.