fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 posa en valor el paper dels Serveis Socials

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 posa en valor el paper dels Serveis Socials

Una campanya far脿 visibles els canvis produ茂ts i que “s贸n per al conjunt de la poblaci贸 perqu猫 abasten accions molt 脿mplies”.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 llan莽ar脿 una campanya per a posar en valor el paper dels Serveis Socials. El regidor de l’脿rea i primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente, ha assenyalat que traduir脿 a l’脿mbit municipal la iniciativa ‘La quarta pota’ de la Generalitat Valenciana “perqu猫 茅s necessari desetiquetar les creences negatives que emboliquen als serveis socials”.

En este sentit, ha afirmat que els serveis socials “s贸n per al conjunt de la poblaci贸 perqu猫 abasten accions molt 脿mplies, des de l’atenci贸 a situacions individuals i familiars de dificultat fins a activitats de dinamitzaci贸 comunit脿ria i social, que moltes vegades queden en un segon pla”.

Dins d’esta campanya es realitzaran activitats dirigides a la ciutadania en general per a donar a con猫ixer “qu猫 serveis hi ha i en qu猫 consisteixen i recon猫ixer als professionals que els presten”, aix铆 com accions conjuntes amb les entitats socials amb les quals l’Ajuntament col路labora “i que no podrien desenvolupar la seua labor sense la nostra ajuda”.

En els pr貌xims mesos tamb茅 s’organitzar脿 una jornada de treball amb els regidors i t猫cnics de Serveis Socials d’altres municipis de la comarca “per a cercar solucions conjuntes, compartir experi猫ncies i aprenentatges i crear sinergies”, ha assenyalat l’edil.

Llorente ha assenyalat que esta campanya tamb茅 “visibilitzar脿 els canvis que s’han produ茂t en esta legislatura i l’horitz贸 cap al qual volem caminar, perqu猫 desafortunadament encara queda molt per fer per a ajudar a les persones i garantir els serveis socials com un dels pilars de l’estat de benestar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.