fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó posa en valor el paper dels Serveis Socials

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó posa en valor el paper dels Serveis Socials

Una campanya farà visibles els canvis produïts i que “són per al conjunt de la població perquè abasten accions molt àmplies”.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó llançarà una campanya per a posar en valor el paper dels Serveis Socials. El regidor de l’àrea i primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente, ha assenyalat que traduirà a l’àmbit municipal la iniciativa ‘La quarta pota’ de la Generalitat Valenciana “perquè és necessari desetiquetar les creences negatives que emboliquen als serveis socials”.

En este sentit, ha afirmat que els serveis socials “són per al conjunt de la població perquè abasten accions molt àmplies, des de l’atenció a situacions individuals i familiars de dificultat fins a activitats de dinamització comunitària i social, que moltes vegades queden en un segon pla”.

Dins d’esta campanya es realitzaran activitats dirigides a la ciutadania en general per a donar a conèixer “què serveis hi ha i en què consisteixen i reconèixer als professionals que els presten”, així com accions conjuntes amb les entitats socials amb les quals l’Ajuntament col·labora “i que no podrien desenvolupar la seua labor sense la nostra ajuda”.

En els pròxims mesos també s’organitzarà una jornada de treball amb els regidors i tècnics de Serveis Socials d’altres municipis de la comarca “per a cercar solucions conjuntes, compartir experiències i aprenentatges i crear sinergies”, ha assenyalat l’edil.

Llorente ha assenyalat que esta campanya també “visibilitzarà els canvis que s’han produït en esta legislatura i l’horitzó cap al qual volem caminar, perquè desafortunadament encara queda molt per fer per a ajudar a les persones i garantir els serveis socials com un dels pilars de l’estat de benestar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.