fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 refor莽a el servei de sala d’estudi pel per铆ode d’ex脿mens

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 refor莽a el servei de sala d’estudi pel per铆ode d’ex脿mens

L’espai de la Caixa Rural San Isidro amplia l’horari d’obertura i la Biblioteca Municipal serveix com a suport per l’augment de la demanda del servei.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha refor莽at el servei de sala d’estudi pel per铆ode especial d’ex脿mens universitaris, de manera que s’amplia l’horari de la biblioteca de la Caixa Rural San Isidro i se suma el suport de la Biblioteca Municipal fins al mes de juliol, a causa de l’augment de la demanda del servei que es produeix en estes dates.

La Caixa Rural San Isidro obri de dilluns a divendres de 9.00 a 22.00 hores, ininterrompudament, i els dissabtes i diumenges de 9.00 a 20.00 hores, fins al 8 de juliol. I la Biblioteca Municipal roman oberta de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 20.30 hores; els dissabtes de 10.00 a 13.00 hores; i al juliol de 9.00 a 14.00 hores.

El regidor de Cultura, David Lluch, ha recordat que enguany “per primera vegada” la sala d’estudi de la Caixa Rural San Isidro ha estat oberta de manera cont铆nua des de gener, ja que anteriorment “solament s’obria en els dos per铆odes d’ex脿mens universitaris, per貌 els usuaris ens van traslladar la petici贸 d’ampliar-ho en haver-hi diverses convocat貌ries d’oposicions a l’administraci贸 p煤blica”.

L’objectiu d’este refor莽 茅s “facilitar l’estudi als opositors i a les persones que afronten els ex脿mens de final de curs en els instituts i universitats en un espai adequat”. Per a莽貌 s’habilita com a sala principal la de Caixa Rural San Isidro “perqu猫 hi ha menys soroll” i tamb茅 va ser “una demanda” dels usuaris en anteriors ampliacions.

Lluch ha destacat “el gran esfor莽” de l’actual equip de govern “per a contractar un conserge addicional durant estos mesos” per a la sala d’estudi de la Caixa Rural San Isidro, entitat a la qual tamb茅 ha agra茂t la seua “predisposici贸” per a cedir les instal路lacions a l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.