fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó saca a licitació l’obra de reforma de la Pista d’Atletisme

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó saca a licitació l’obra de reforma de la Pista d’Atletisme

Les obres començaran quan s’adjudique una empresa que complisca les condicions mitjançant el procediment legal.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó trau a licitació l’adjudicació de l’obra de reforma del sòl sintètic de la Pista d’Atletisme Vicente Arzo, després de molts mesos de treball conjunt entre la Regidoria d’Esports i la d’Urbanisme. L’obra, que hauria d’haver començat fa uns mesos, es va haver de paralitzar a causa de la pandèmia de la Covid-19 i ara es reprén el procés amb una inversió de 282.900 euros.

“El sòl sintètic es va reformar en 2010 però, poc temps després, va començar a trencar-se; és per això que este equip de govern ha treballat durant molt de temps per a fer un bon plec de condicions i garantir que la inversió que realitzem tinga una llarga duració”, explica la regidora d’Esports, Mar Arzo.

D’altra banda, recentment s’han fet treballs de manteniment en l’Estadi José Mangriñán i en els camps de la Moleta; l’any passat es van canviar les torres de llum a llums LED en el José Mangriñán i aviat es farà este canvi en La Moleta; s’ha realitzat el manteniment en les instal·lacions de pàdel i també s’estan canviant les xarxes de totes les pistes.

“La pandèmia va paralitzar tots els procediments, però hem començat a iniciar alguns projectes, i esta reforma és un dels prioritaris”, destaca l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, qui assegura que l’actual equip de govern sí que utilitzarà bons materials i controlarà el procés d’execució de l’obra perquè “no torne a ocórrer que, després de tan sols deu anys d’haver fet una inversió tan gran, la pista estiga destrossada”.

“Continuem treballant perquè els vallers i valleres tinguen unes instal·lacions esportives com mereixen i per a dotar d’una major qualitat a l’esport local”, afig la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.