fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora escomet noves millores al centre de l’associaci贸 de jubilats l’Alcalat茅n

L’Ajuntament de l’Alcora escomet noves millores al centre de l’associaci贸 de jubilats l’Alcalat茅n

S’est脿 duent a terme la reforma i condicionament de les instal路lacions i equipament de la cuina per tal de millorar els serveis que s’ofereixen des del centre.

L’Ajuntament de l’Alcora continua amb la millora dels centres de jubilats de la localitat. En aquesta ocasi贸, s’est脿 duent a terme la millora de les instal路lacions i equipament de la cuina del centre social de l’associaci贸 de jubilats i pensionistes l’Alcalat茅n.

“La finalitat del projecte 茅s millorar els serveis que s’ofereixen des del centre”, explica l’alcalde, Samuel Falomir. I 茅s que, segons apunta, “l’equipament actual 茅s antic, es troba deteriorat i, per tant, funciona de forma deficient”.

El regidor de Tercera Edat, Agust铆n Chiva, destaca que este 茅s el quart projecte que es realitza al centre en la present legislatura. Un centre en el qual, com recorda el regidor “no s’havia realitzat pr脿cticament cap actuaci贸 de millora des de la seua construcci贸, malgrat l’evident estat de deterioraci贸 que presentaven les instal路lacions”.

Quant a l’actual projecte, es instal路lar脿 nou equipament, que inclou, cuina industrial a gas de 4 focs, campana extractora, taula de llavat, rentavaixella, taula mural amb 2 prestatges, armari, 2 prestatgeries de paret i 2 prestatgeries dempeus. El mobiliari nou ser脿 d’acer inoxidable, ja que 茅s el m茅s indicat per al seu 煤s en una cuina industrial pel seu material i textura d’acabat.

Tamb茅 es substituir脿 el revestiment cer脿mic de parets i s貌ls, ja que presenta trencaments i imperfeccions, per un revestiment de gres porcel路l脿nic llis que s’adeq眉e a l’煤s de cuina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.