fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora ofereix per Nadal servei de menjador per a menors en situaci贸 de vulnerabilitat

L’Ajuntament de l’Alcora ofereix per Nadal servei de menjador per a menors en situaci贸 de vulnerabilitat

L’Ajuntament de l’Alcora oferir脿, un any m茅s, durant les vacances de Nadal, un servei de menjador destinat a menors de la localitat. Es dur脿 a terme des del 24 de desembre de 2018 fins al 4 de gener de 2019.

Com informa el regidor de Benestar Social, Agust铆n Chiva, es tracta d’una iniciativa gratu茂ta i est脿 dirigida per a les unitats familiars que no sobrepassen els l铆mits d’ingressos establits a este efecte en l’Ordre 12/2016, de 13 de maig, de la Vicepresid猫ncia i Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives.

La inscripci贸 al menjador social es pot realitzar, per part dels pares i mares, fins al pr貌xim dia 20 de desembre al departament de Serveis Socials Municipals, situat en la primera planta de les noves depend猫ncies municipals.

Com s鈥檈st脿 fent en els 煤ltims anys, igual que en la resta de per铆odes vacacionals, els men煤s seran retirats per les fam铆lies en un establiment de la localitat 鈥渆l que permet als menors realitzar els dinars sense necessitat d’eixir de l’脿mbit familiar鈥.

Chiva explica que 鈥渓a finalitat de l’Ajuntament 茅s atendre a tots els menors que estan en risc d’exclusi贸, cobrint les seues necessitats aliment脿ries tamb茅 en els per铆odes en els quals els menjadors escolars no estan en funcionament a causa de les vacances鈥.

D’esta manera, destaca que, a m茅s de per Nadal, l’Ajuntament ofereix este servei 鈥渁bsolutament prioritari鈥 tamb茅 en les vacances de Pasqua i a l’estiu.

Amb l’objectiu de donar una major difusi贸 a la iniciativa, des del Consistori s’ha enviat una circular als centres educatius del municipi perqu猫 informen les fam铆lies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.