fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola comen莽a les obres en l’Ermita de Sant Antoni, actuaci贸 consignada en els Pressupostos Participatius

L’Ajuntament de Pen铆scola comen莽a les obres en l’Ermita de Sant Antoni, actuaci贸 consignada en els Pressupostos Participatius

Els treballs consisteixen en la rehabilitaci贸 de la coberta de l’edifici annex a la capella i els tastos en esta per a una futura intervenci贸.

L’脿rea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Pen铆scola ha posat ja en marxa les obres de millora de la coberta del recinte de l’Ermita de Sant Antoni, concretament es tracta de la rehabilitaci贸 del sostre i impermeabilitzaci贸 de l’edifici annex a la capella.

Esta actuaci贸 respon a la voluntat ciutadana de destinar nous recursos a la recuperaci贸 de l’ermitori, expressada a trav茅s dels Pressupostos Participatius de 2017, al llarg del qual es va redactar el projecte i va adjudicar l’obra que ha arrancat fa uns dies.

脡s la tercera acci贸 que duu a terme l’Ajuntament en esta mat猫ria en el recinte, ja que en els 煤ltims anys es va restaurar la coberta de les ales este i oest de l’edifici que conforma el conjunt arquitect貌nic.

Despr茅s de la finalitzaci贸 de l’obra en execuci贸, quedar脿 la revisi贸 de la coberta de la capella, per a a莽貌 l’actual projecte preveu realitzar diferents tastos i estudis amb la finalitat de redactar un nou projecte per a la rehabilitaci贸 d’esta 煤ltima fase.

L’alcalde, Andr茅s Mart铆nez, ha visitat al costat de l’aparelladora municipal i el President de l’Associaci贸 Pro Restauraci贸 de l’Ermitana de Sant Antoni, Eliseo Castell, l’execuci贸 dels treballs que es desenvoluparan 铆ntegrament al llarg de les pr貌ximes dues setmanes, amb un cost d’al voltant de 30.000鈧.

Mart铆nez ha subratllat el comprom铆s del govern municipal amb la recuperaci贸 del patrimoni local “molt especialment amb la nostra benvolguda Ermita de Sant Antoni, tan especial per a les peniscolanes i peniscolans” en la qual, ha recordat, s’han dut a terme m煤ltiples tasques d’adequaci贸 i rehabilitaci贸 en els 煤ltims anys.

Des de l’脿rea de Serveis s’ha anunciat l’execuci贸 de diversos treballs de manteniment en mat猫ria de pintura i sanejament en este entorn, despr茅s de l’execuci贸 de les obres de la coberta, per a poder tenir-los finalitzats abans del romiatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.