fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola comença les obres en l’Ermita de Sant Antoni, actuació consignada en els Pressupostos Participatius

L’Ajuntament de Peníscola comença les obres en l’Ermita de Sant Antoni, actuació consignada en els Pressupostos Participatius

Els treballs consisteixen en la rehabilitació de la coberta de l’edifici annex a la capella i els tastos en esta per a una futura intervenció.

L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola ha posat ja en marxa les obres de millora de la coberta del recinte de l’Ermita de Sant Antoni, concretament es tracta de la rehabilitació del sostre i impermeabilització de l’edifici annex a la capella.

Esta actuació respon a la voluntat ciutadana de destinar nous recursos a la recuperació de l’ermitori, expressada a través dels Pressupostos Participatius de 2017, al llarg del qual es va redactar el projecte i va adjudicar l’obra que ha arrancat fa uns dies.

És la tercera acció que duu a terme l’Ajuntament en esta matèria en el recinte, ja que en els últims anys es va restaurar la coberta de les ales este i oest de l’edifici que conforma el conjunt arquitectònic.

Després de la finalització de l’obra en execució, quedarà la revisió de la coberta de la capella, per a açò l’actual projecte preveu realitzar diferents tastos i estudis amb la finalitat de redactar un nou projecte per a la rehabilitació d’esta última fase.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat al costat de l’aparelladora municipal i el President de l’Associació Pro Restauració de l’Ermitana de Sant Antoni, Eliseo Castell, l’execució dels treballs que es desenvoluparan íntegrament al llarg de les pròximes dues setmanes, amb un cost d’al voltant de 30.000€.

Martínez ha subratllat el compromís del govern municipal amb la recuperació del patrimoni local “molt especialment amb la nostra benvolguda Ermita de Sant Antoni, tan especial per a les peniscolanes i peniscolans” en la qual, ha recordat, s’han dut a terme múltiples tasques d’adequació i rehabilitació en els últims anys.

Des de l’àrea de Serveis s’ha anunciat l’execució de diversos treballs de manteniment en matèria de pintura i sanejament en este entorn, després de l’execució de les obres de la coberta, per a poder tenir-los finalitzats abans del romiatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.