fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola executar脿 l’opci贸 a compra del Centre d’Estudis

L’Ajuntament de Pen铆scola executar脿 l’opci贸 a compra del Centre d’Estudis

El consistori ultima un conveni amb Generalitat Valenciana per a la rehabilitaci贸, en tres anys, dels edificis amb els quals compta i que estan en des煤s amb l’objectiu de centralitzar-hi les depend猫ncies de l’Ajuntament.

L’alcalde de Pen铆scola, Andr茅s Mart铆nez, ha anunciat la voluntat de l’equip de govern d’executar l’opci贸 a compra del Centre d’Estudis el pr貌xim mes d’abril, data en la qual ja ser脿 possible segons el contracte establit amb la propietat de l’immoble.

Aix铆 ho ha traslladat a Antoni Such, director general d’Administraci贸 Local de la Generalitat Valenciana, amb qui ha mantingut avui una trobada amb l’objectiu d’ultimar els detalls d’un conveni de col路laboraci贸 de totes dues administracions per a rehabilitar els edificis que, actualment, es troben en el recinte en des煤s.

El conveni, que probablement se subscriga per les dues parts a la fi d’aquest estiu, comprometr脿 la Generalitat i l鈥橝juntament a aportar al voltant de 3 milions d’euros per a poder dur a terme l’ambiciosa obra de recuperaci贸, havent adquirit amb anterioritat la propietat de tots els immobles.

El termini que s’han marcat totes dues administracions 茅s de tres anys, per铆ode despr茅s del qual s’haur脿 d’haver executat l’obra de rehabilitaci贸.

En aquesta primera anualitat es preveu licitar la redacci贸 del projecte, per a aix貌 l’Ajuntament va aconseguir una aportaci贸 de l’administraci贸 auton貌mica, contemplada ja en el pressupost de 2022, d’un total de 200.000鈧.

“Recuperarem la totalitat del recinte i retornarem als peniscolans el que ens van prendre fins a dues ocasions, per a convertir-lo en un espai al servei de la ciutadania” ha sentenciat emocionat Mart铆nez, que s’ha mostrat molt content per l’acord que est脿 en vies de cristal路litzar.

El primer edil ha agra茂t a la Direcci贸 General “la predisposici贸 i la col路laboraci贸” despr茅s de mesos de converses i negociacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.