fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola habilita 1400 places d’aparcament gratuït per a este estiu

L’Ajuntament de Peníscola habilita 1400 places d’aparcament gratuït per a este estiu

Amb l’arribada de l’estiu, el parc automobilístic en la localitat es multiplica exponencialment i, amb això, l’increment de trànsit rodat i la demanda de places d’aparcament.

L’àrea d’Urbanisme, l’àrea de Governació i Policia Local, juntament amb la Brigada d’Obres i Serveis han finalitzat l’adequació de set solars per a la ubicació de noves places de pàrquing gratuïtes. Dos solars al carrer Teruel amb camí Abellers, amb capacitat per a 400 places; tres solars entre l’Av. de l’Estació i el cementeri municipal, amb 300 places, s’han anat habilitant al llarg de l’inici de l’estiu. A estes se sumen les 150 noves places d’aparcament gratuït habilitades en el solar situat en la zona del Puntarró, en l’Av. Pigmalión. També comptem amb 50 noves places en la zona de la Caleta, al carrer Castelló, que se suma a la zona d’aparcament després de la zona poliesportiva, que compta amb capacitat de 500 places.

Al voltant de 1400 places en total en nucli urbà, suburbà i l’extensió turística de Peñismar “gràcies a acords aconseguits amb particulars per part de l’Ajuntament que, a més, ha adequat les instal·lacions, les ha senyalitzades i habilitades per al trànsit rodat i l’allotjament de vehicles estacionats” ha explicat el regidor d’Urbanisme, Jorge Rovira.

Des de la Regidoria s’està treballant per tancar nous acords per a sumar nous solars abans del mes d’agost, amb els quals es considera habilitar diversos centenars de places més.

Leave a Reply

Your email address will not be published.