fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola habilita més de 1000 places d’aparcament gratuït

L’Ajuntament de Peníscola habilita més de 1000 places d’aparcament gratuït

Amb l’arribada de la temporada alta, el parc automobilístic en la localitat es multiplica exponencialment i, amb açò, l’increment de trànsit rodat i la demanda de places d’aparcament.

L’àrea d’Urbanisme, l’àrea de Governació i Policia Local, al costat de la Brigada d’Obres i Serveis han finalitzat l’adequació de set solars per a la ubicació de noves places de pàrquing gratuïtes. Dos solars en el Camí Ballesters, amb capacitat per a 400 places; 4 solars entre la Avda Estació i el cementeri municipal, amb 450 places, s’han anat habilitant al llarg de l’inici de l’estiu.

A aquests, se sumen a partir d’avui les 200 noves places d’aparcament gratuït habilitades en el solar situat en la zona de “El Puntarró”, en la Avda Pigmalión. Més de 1000 places en total en nucli urbà, suburbà i l’extensió turística de Peñismar “gràcies a acords aconseguits amb particulars per part de l’Ajuntament que, a més, ha adequat les instal·lacions, les ha senyalitzat i habilitat per al trànsit rodat i l’allotjament de vehicles estacionats” ha explicat l’edil de Governació, Alfonso López.

Leave a Reply

Your email address will not be published.