fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt avan莽a en el projecte constructiu del nou Centre d’Atenci贸 a Majors i en la delegaci贸 de compet猫ncies i cerca de finan莽ament

L’Ajuntament de Sagunt avan莽a en el projecte constructiu del nou Centre d’Atenci贸 a Majors i en la delegaci贸 de compet猫ncies i cerca de finan莽ament

L’alcalde es va reunir dijous passat amb la Comissi贸 d’usuaris amb la finalitat d’informar els seus representants de l’estat actual del projecte i escoltar les seues inquietuds i suggeriments.

L’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno, va mantindre dijous passat una reuni贸 de treball amb representants de la Comissi贸 d’usuaris per al seguiment del projecte de Centre de Dia i Centre Especialitzat d’Atenci贸 a Majors (CEAM) en l’edifici de l’antic Economat del Port de Sagunt, encap莽alats pel seu portaveu, Rafael Garc铆a. Esta trobada va tindre com a eix central transmetre informaci贸 sobre l’estat actual del proc茅s als interessats i con茅ixer tamb茅 les seues inquietuds, suggeriments i opinions sobre este tema.

La reuni贸 va comptar tamb茅 amb l’assist猫ncia del director del Centre Especialitzat d’Atenci贸 a Majors (CEAM) de Sagunt, Juan Ram贸n L贸pez, el president del Consell Valenci脿 de Majors, Miguel Jord谩, i Rafa Tom谩s, membre de la mateixa entitat resident en el municipi.

芦El projecte de rehabilitaci贸 de l’Economat per a l’ampliaci贸 del CEAM de Port de Sagunt, aix铆 com la creaci贸 d’un centre de dia, cada vegada est脿 m茅s a prop禄, ha anunciat l’alcalde. 芦Estem finalitzant ja la part del projecte constructiu, realitzant les 煤ltimes modificacions i treballant paral路lelament amb Conselleria per a la delegaci贸 de compet猫ncies que comportar脿 tamb茅 el finan莽ament禄, avan莽a Moreno, amb la finalitat de 芦poder treure avant este projecte, que 茅s absolutament prioritari, en el menor temps possible禄.

Est脿 previst que l’antic Economat d’Alts Forns del Mediterrani es rehabilite per a albergar un centre de dia per a persones majors i el nou CEAM del municipi amb unes instal路lacions adaptades als temps actuals i major capacitat, la qual cosa permetr脿 l’atenci贸 a un nombre major d’usuaris i usu脿ries amb uns serveis de millor qualitat.

芦Per aix貌 precisament vam mantindre esta reuni贸 amb un grup representatiu d’usuaris del CEAM, per a ser transparents i poder donar tota la informaci贸 i que coneguen de primera m脿 quins s贸n els 煤ltims passos que s’han donat en este projecte i quin 茅s el calendari a seguir禄, explica el primer edil, que mostra la seua disposici贸 per a continuar treballant amb la intenci贸 que esta infraestructura 芦siga una realitat en el menor temps possible禄 i ho fa莽a 芦posant en valor禄 al mateix temps el patrimoni industrial del municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.