fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt avisa a la ciutadania sobre un possible cas d’estafa a través de mostres d’aigua

L’Ajuntament de Sagunt avisa a la ciutadania sobre un possible cas d’estafa a través de mostres d’aigua

Des d’Aigües de Sagunt s’assegura que l’aigua de l’aixeta és totalment potable i que complix tots els requisits de qualitat.

El regidor delegat del departament d’Aigües de l’Ajuntament de Sagunt, Pepe Gil, ha informat d’un possible cas d’estafa. Alguns veïns del municipi han comunicat que hi ha certes persones, les quals comuniquen que treballen per a una empresa de tractaments d’aigües, que estan anant a les vivendes per agafar-los una mostra d’aigua. L’explicació d’esta visita és que comenten que l’aigua no és adequada per al consum i que l’estan analitzant. Els diuen que tornaran en uns dies amb els resultats, moment en què aprofiten per vendre’ls algun producte com un filtre d’aigua o semblant.

Des d’Aigües de Sagunt i des de l’Ajuntament comuniquen que «l’aigua és totalment potable i bona i no cal que ningú instal·le cap tipus d’aparell o filtre. Òbviament, si l’instal·len anirà a favor que pugen tenir un aigua un poc millor però no és necessari que ningú s’instal·le res perquè poden estar ben segurs que l’aigua és totalment potable».

«Açò ho comunique perquè la gent més major sol ser un poc més sensible, els comercials intenten convèncer a esta gent i de vegades se deixen portar per les emocions i compren sistemes que realment no fan falta. Volem que la gent més major estiga assabentada que no deuen obrir les portes a ningú que no coneguen i, per tant, no deixar a ningú entrar a les cases», ha afegit el regidor d’Aigües, Pepe Gil.

Es prega que tant la ciutadania en general, com la gent major i els xiquets i xiquetes que estiguen sols a l’allotjament vagen amb molta cura. Potser no hi haja més pretensions que vendre’ls alguna cosa, però es requerix que estes persones extremen les precaucions i vagen amb molt de compte, segons ha explicat el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.