fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt llança la campanya de dinamització del comerç i hostaleria local

L’Ajuntament de Sagunt llança la campanya de dinamització del comerç i hostaleria local

La Regidoria de Comerç i Mercats ha estrenat esta vesprada el primer de diversos vídeos promocionals per a sensibilitzar la ciutadania de la importància d’estos negocis i la seua reactivació.

L’Ajuntament de Sagunt ha presentat esta vesprada la campanya de dinamització del comerç i hostaleria local. En concret, s’ha estrenat a les 19.00 hores a través de Youtube, el primer vídeo promocional d’esta campanya.

La Regidoria de Comerç i Mercats vol, a través de continguts audiovisuals que tindran difusió online durant este període d’Estat d’Alarma, sensibilitzar la ciutadania i conscienciar de la importància d’estos negocis i de la seua reactivació a causa de la crisi sanitària i econòmica actual.

L’empresa encarregada de realitzar estos vídeos promocionals ha sigut EQ404 i el productor del vídeo, Raúl Alaejos, assegura que este ha sigut «un dels treballs més complexos de la meua carrera professional, no sols per la complexitat del rodatge, sinó pel que esta campanya representa i pel que està en joc en un futur si no el remeiem, i és que la vida dels nostres comerços puga desaparéixer». Alaejos, a més, afirma que sense l’ajuda de la ciutadania «el futur dels nostres carrers és gris, amb poca llum i desèrtic, ja que sense el comerç tot s’apaga».

Respecte a la campanya en si, Alaejos assegura que, a més dels vídeos promocionals de 90 segons en valencià i en castellà, «hem gravat quatre entrevistes a manera de representació de cadascun dels sectors, així com sis peces curtes per a distribuir en xarxes i buscar tot el ressò que puguem aconseguir perquè necessitem moltíssim impuls per a ajudar a esta extraordinària gent que tenim al nostre poble».

La regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra, assegura que amb esta campanya «volem traslladar la ciutadania un missatge de seguretat i de confiança tant en el xicotet comerç local com en l’hostaleria, perquè estem fent esforços titànics perquè quan puguen obrir el puguen fer amb normalitat». Parra assenyala que esta campanya és «per a humanitzar el sector i per a calfar motors, per a conscienciar del suport al comerç i a l’hostaleria local, ja que volem una ciutat amb un comerç local viu», a més fa referència al fet que «hem de revisar els nostres hàbits de consum i començar a canviar-los en el nostre món més pròxim». Finalment, la regidora convida la ciutadania a compartir el vídeo i al fet que es «s’emocione com ho hem fet nosaltres, perquè solament així valdrà la pena».

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, destaca que es tracta de «tornar a creure en el comerç de proximitat, ja que estudis científics demostren que una ciutat amb un comerç de proximitat potent és una ciutat més segura i amb connexions socials més potents, una ciutat més resilient on ens coneixem els uns als altres i en la línia de la sostenibilitat». Moreno fa una crida a tota la ciutadania «perquè torne a eixos xicotets comerços, perquè sense ells la nostra ciutat es convertix en una ciutat dormitori, una ciutat trista sense vida». A més, ha agraït a l’empresa EQ404 «que s’amaga darrere d’esta gran campanya» i al Departament de Comerç i Mercats per haver-la ideat.

Parra augura que serà una campanya «potent», ja que l’objectiu és que la ciutadania «veja com tenim la ciutat ara i que si no canvia l’hàbit de consum molts comerços es veuran obligats a tancar si la ciutadania no els mostra el seu suport. Tots tenim la responsabilitat d’acostar el muscle».

Moreno afirma que per a l’Ajuntament «este era el moment de reaccionar ràpid, que a nivell individual també apostem per quin és la ciutat que volem i aportem el nostre xicotet gra d’arena». Finalment, també anima a la ciutadania a compartir el vídeo en xarxes perquè el missatge «arribe lluny i s’entenga el compromís amb el nostre xicotet comerç com un compromís amb la nostra ciutat i amb la nostra forma de vida».

Leave a Reply

Your email address will not be published.