fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Xilxes inicia la reparaci贸 dels carrers del poblat mar铆tim

L’Ajuntament de Xilxes inicia la reparaci贸 dels carrers del poblat mar铆tim

Aquestos treballs s’estendran al centre hist貌ric i inclouen l’asfaltat del pont del pol铆gon i l’adequaci贸 del Cam铆 Serratelles

L’Ajuntament de Xilxes ha iniciat aquesta setmana els treballs de reparaci贸 dels carrers del poblat mar铆tim amb l’objectiu de mantenir el centre hist貌ric en condicions adequades i atendre les peticions dels ve茂ns i ve茂nes del municipi.

Aquesta actuaci贸 conjunta de les regidories de Serveis Municipals i Urbanisme emmarcada en el Pla de Condicionament s’estendr脿 al centre hist貌ric de la poblaci贸, i tamb茅 inclou l’asfaltat del pont del Pol铆gon Industrial Els Plans, aix铆 com l’adequaci贸 del Cam铆 Serratelles.

Despr茅s d’una avaluaci贸 inicial de l’estat de l’asfalt, la Brigada Municipal est脿 procedint a reparar els diferents carrers durant aquests dies. L’alcalde de Xilxes, Jos茅 Mart铆nez, ha explicat que “no solament estem millorant l’aspecte de la via p煤blica i fent el manteniment peri貌dic que requereix, sin贸 que en molts casos aquests treballs s贸n necessaris per a la seguretat vi脿ria de vianants i conductors”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.