fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Xilxes inicia la reparació dels carrers del poblat marítim

L’Ajuntament de Xilxes inicia la reparació dels carrers del poblat marítim

Aquestos treballs s’estendran al centre històric i inclouen l’asfaltat del pont del polígon i l’adequació del Camí Serratelles

L’Ajuntament de Xilxes ha iniciat aquesta setmana els treballs de reparació dels carrers del poblat marítim amb l’objectiu de mantenir el centre històric en condicions adequades i atendre les peticions dels veïns i veïnes del municipi.

Aquesta actuació conjunta de les regidories de Serveis Municipals i Urbanisme emmarcada en el Pla de Condicionament s’estendrà al centre històric de la població, i també inclou l’asfaltat del pont del Polígon Industrial Els Plans, així com l’adequació del Camí Serratelles.

Després d’una avaluació inicial de l’estat de l’asfalt, la Brigada Municipal està procedint a reparar els diferents carrers durant aquests dies. L’alcalde de Xilxes, José Martínez, ha explicat que “no solament estem millorant l’aspecte de la via pública i fent el manteniment periòdic que requereix, sinó que en molts casos aquests treballs són necessaris per a la seguretat viària de vianants i conductors”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.