fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament destinar脿 els diners dels rotllos que es regalaven a les exreines al menjador del Pare Ricardo

L’Ajuntament destinar脿 els diners dels rotllos que es regalaven a les exreines al menjador del Pare Ricardo

Marco afirma que “s’ha obert un nou temps per a la pol铆tica, estem ac铆 per a servir al ciutad脿 i gestionar els seus diners amb austeritat”.

El Govern Local de Castell贸 ha decidit destinar els diners que s’utilitzava per a regalar rotllos de rebosteria a totes les exreines de les festes de la ciutat al menjador del Pare Ricardo. Aix铆 li l’ha comunicat l’alcaldessa, Amparo Marco, a totes les exreines a trav茅s d’una carta.

En la missiva, Marco explica que el nombre de persones que rebia el citat dol莽 ja havia anat disminuint per causa de la crisi econ貌mica per貌 encara aix铆 l’any passat es van enviar m茅s de 60 rotllos. 芦En aquests mesos que porte al capdavant de l’alcaldia de Castell贸 he at茅s a centenars de ve茂ns i ve茂nes que v茅nen a demanar-nos ajuda perqu猫 passen fam a causa de les pen煤ries econ貌miques que els est脿 tocant viure. Per a莽貌, he pres la decisi贸, amb el suport de l’equip de govern, de destinar els diners utilitzats en aquest detall protocol路lari a realitzar un donatiu al menjador del pare Ricardo, on aquestes aportacions s贸n m茅s necess脿ries que mai禄. L’alcaldessa s’ha mostrat conven莽uda que totes les exrepresentants de les festes compartiran aquesta decisi贸 i els agraeix la seua comprensi贸.

Cal recordar que aquesta mesura s’uneix a altres iniciatives similars del nou govern, que fa uns mesos va decidir no acceptar regals institucionals procedents de qualsevol entitat p煤blica o privada. D’aquesta forma, els regals que reben els regidors del Govern Municipal s贸n donats a organitzacions socials i organitzacions no governamentals sense 脿nim de lucre. En la mateixa l铆nia, des del passat mes de juny, l’equip de govern cedeix a les associacions de la ciutat les entrades que li corresponen a l’ajuntament per a assistir a espectacles i partits de futbol.

Para Marco tot aquestes decisions demostren que “s’ha obert un nou temps per a la pol铆tica, en el qual hem de dignificar el seu exercici i demostrar que estem ac铆 per a servir al ciutad脿 i gestionar els seus diners amb austeritat. En la nostra ciutat s’han acabat els temps en els quals es governava envoltats d’ostentaci贸 i privilegis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.