fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament destinarà els diners dels rotllos que es regalaven a les exreines al menjador del Pare Ricardo

L’Ajuntament destinarà els diners dels rotllos que es regalaven a les exreines al menjador del Pare Ricardo

Marco afirma que “s’ha obert un nou temps per a la política, estem ací per a servir al ciutadà i gestionar els seus diners amb austeritat”.

El Govern Local de Castelló ha decidit destinar els diners que s’utilitzava per a regalar rotllos de rebosteria a totes les exreines de les festes de la ciutat al menjador del Pare Ricardo. Així li l’ha comunicat l’alcaldessa, Amparo Marco, a totes les exreines a través d’una carta.

En la missiva, Marco explica que el nombre de persones que rebia el citat dolç ja havia anat disminuint per causa de la crisi econòmica però encara així l’any passat es van enviar més de 60 rotllos. «En aquests mesos que porte al capdavant de l’alcaldia de Castelló he atés a centenars de veïns i veïnes que vénen a demanar-nos ajuda perquè passen fam a causa de les penúries econòmiques que els està tocant viure. Per açò, he pres la decisió, amb el suport de l’equip de govern, de destinar els diners utilitzats en aquest detall protocol·lari a realitzar un donatiu al menjador del pare Ricardo, on aquestes aportacions són més necessàries que mai». L’alcaldessa s’ha mostrat convençuda que totes les exrepresentants de les festes compartiran aquesta decisió i els agraeix la seua comprensió.

Cal recordar que aquesta mesura s’uneix a altres iniciatives similars del nou govern, que fa uns mesos va decidir no acceptar regals institucionals procedents de qualsevol entitat pública o privada. D’aquesta forma, els regals que reben els regidors del Govern Municipal són donats a organitzacions socials i organitzacions no governamentals sense ànim de lucre. En la mateixa línia, des del passat mes de juny, l’equip de govern cedeix a les associacions de la ciutat les entrades que li corresponen a l’ajuntament per a assistir a espectacles i partits de futbol.

Para Marco tot aquestes decisions demostren que “s’ha obert un nou temps per a la política, en el qual hem de dignificar el seu exercici i demostrar que estem ací per a servir al ciutadà i gestionar els seus diners amb austeritat. En la nostra ciutat s’han acabat els temps en els quals es governava envoltats d’ostentació i privilegis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.