fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda afavoreix la inserci贸 laboral amb un curs de ‘Neteja en espais oberts i instal路lacions industrials’

L’Ajuntament d’Onda afavoreix la inserci贸 laboral amb un curs de ‘Neteja en espais oberts i instal路lacions industrials’

10 onders en risc d’exclusi贸 social podran obtenir un certificat de professionalitat de nivell 1 si superen aquest curs que inclou pr脿ctiques professionals

El tinent d’alcalde de Dinamitzaci贸 Econ貌mica de l’Ajuntament d’Onda, 脕ngel Badenas, ha reiterat el comprom铆s de l’actual equip de govern amb l’ocupaci贸, assegurant que continuen treballant per a afavorir la inserci贸 laboral dels ve茂ns del municipi. En aquest sentit ha informat que s’est脿 duent a terme un curs de formaci贸 professional per a l’ocupaci贸 dirigit a col路lectius en risc d’exclusi贸 social. Aquest curs est脿 compost per 10 alumnes i t茅 una duraci贸 aproximada de dos mesos. “En el primer mes, els estudiants han rebut 140 hores de formaci贸 te貌rica relacionada amb el certificat de professionalitat de nivell 1 ‘Neteja en espais oberts i instal路lacions industrials’, i en aquests moments i fins a l’1 de mar莽, els alumnes estan realitzant pr脿ctiques professionals no laborals en quatre empreses que desenvolupen la seua activitat en este sector, durant 80 hores”, ha afirmat Badenas. Els m貌duls tant te貌rics com pr脿ctics que s’imparteixen en aquest curs s贸n la neteja en espais oberts, instal路lacions i equipaments industrials; i un m貌dul d’inserci贸 laboral, sensibilitzaci贸 mediambiental i en igualtat de g猫nere.

Per a l’equip de govern que lidera l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, aquests cursos tenen una gran import脿ncia, ja que s贸n programes que permeten formar i millorar les perspectives d’inserci贸 laboral dels aturats. Segons ha explicat el tinent d’alcalde de Dinamitzaci贸 Econ貌mica “l’objectiu de cursos com aquest 茅s afavorir la inserci贸 laboral i el desenvolupament professional de l’alumnat, oferint accions espec铆fiques de formaci贸, orientaci贸 i difusi贸 per a incrementar les possibilitats d’incorporaci贸 al mercat laboral, millorar el nivell d’ocupabilitat, i optimitzar la connexi贸 entre l’empresari i els ciutadans del municipi”. Finalment, Badenas s’ha mostrat molt satisfet dels resultats i ha avan莽at que continuaran oferint aquest tipus de cursos perqu猫 els onders “puguen seguir formant-se i obtinguen m茅s qualificacions laborals que augmenten les seues oportunitats de trobar un treball”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.