fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda arranca el procés de participació per a la modernització de les seues àrees industrials i logístiques

L’Ajuntament d’Onda arranca el procés de participació per a la modernització de les seues àrees industrials i logístiques

La ciutat compta amb una de les majors àrees industrials del Mediterrani, amb 15 polígons que sumen 10.952.170 m².

L’Ajuntament d’Onda ha començat a treballar en el procés d’escolta activa i participació del sector empresarial per a elaborar el Pla de Millora i Modernització de les Àrees Industrials. Esta iniciativa persegueix recaptar propostes per a continuar sumant competitivitat, atraure noves inversions i generar més ocupacions a la ciutat, que compta amb una de les majors àrees industrials del Mediterrani, amb 15 polígons que sumisquen 10.952.170 m².

Així, el regidor d’Ocupació i Hisenda, Salvador Aguilella, ha creat un grup de treball tècnic per a crear un pla de millora orientat a la modernització i creixement sostenible de les àrees industrials d’Onda, comptant amb la participació de les empreses locals i els seus treballadors. A més, també s’han establit les bases per a desenvolupar el Pla de Mobilitat Urbana.

“Des de l’equip de govern treballem per convertir Onda en un dels parcs industrials més competitius del Mediterrani en incorporar serveis que suposen un avantatge competitiu per a les empreses ja situades a Onda i que facilite l’atracció de noves inversions. Tenim tres punts forts que són les nostres modernes infraestructures i posició geoestratègica; les bonificacions fiscals que oferim a les empreses per part de l’Ajuntament; i la qualitat de vida d’una ciutat mediterrània com Onda”, ha explicat Aguilella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.