fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda arranca el proc茅s de participaci贸 per a la modernitzaci贸 de les seues 脿rees industrials i log铆stiques

L’Ajuntament d’Onda arranca el proc茅s de participaci贸 per a la modernitzaci贸 de les seues 脿rees industrials i log铆stiques

La ciutat compta amb una de les majors 脿rees industrials del Mediterrani, amb 15 pol铆gons que sumen 10.952.170 m虏.

L’Ajuntament d’Onda ha comen莽at a treballar en el proc茅s d’escolta activa i participaci贸 del sector empresarial per a elaborar el Pla de Millora i Modernitzaci贸 de les 脌rees Industrials. Esta iniciativa persegueix recaptar propostes per a continuar sumant competitivitat, atraure noves inversions i generar m茅s ocupacions a la ciutat, que compta amb una de les majors 脿rees industrials del Mediterrani, amb 15 pol铆gons que sumisquen 10.952.170 m虏.

Aix铆, el regidor d’Ocupaci贸 i Hisenda, Salvador Aguilella, ha creat un grup de treball t猫cnic per a crear un pla de millora orientat a la modernitzaci贸 i creixement sostenible de les 脿rees industrials d’Onda, comptant amb la participaci贸 de les empreses locals i els seus treballadors. A m茅s, tamb茅 s’han establit les bases per a desenvolupar el Pla de Mobilitat Urbana.

“Des de l’equip de govern treballem per convertir Onda en un dels parcs industrials m茅s competitius del Mediterrani en incorporar serveis que suposen un avantatge competitiu per a les empreses ja situades a Onda i que facilite l’atracci贸 de noves inversions. Tenim tres punts forts que s贸n les nostres modernes infraestructures i posici贸 geoestrat猫gica; les bonificacions fiscals que oferim a les empreses per part de l’Ajuntament; i la qualitat de vida d’una ciutat mediterr脿nia com Onda”, ha explicat Aguilella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.