fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda implanta un servei gratuït per a digitalitzar les cartes dels establiments hostalers

L’Ajuntament d’Onda implanta un servei gratuït per a digitalitzar les cartes dels establiments hostalers

El client podrà consultar el menú directament en el seu mòbil mitjançant l’escaneig d’un codi QR com a mesura preventiva.

L’Ajuntament d’Onda ha decidit tirar una mà al sector hostaler per a facilitar-los la seua reobertura i ha habilitat un servei gratuït amb la finalitat de digitalitzar les cartes i menús dels establiments, com a mesura preventiva i higiènica enfront de la Covid-19.

D’esta forma, el servei d’Informàtica i Innovació del consistori ha desenvolupat una plataforma tecnològica mitjançant la qual els hostalers podran pujar les seues cartes i convertir-les en codis QR que després el client podrà escanejar i consultar en el seu propi telèfon mòbil, evitant el contacte físic amb el menú.

Per a sol·licitar este servei, els hostalers han d’accedir i emplenar el formulari habilitat en la web municipal www.onda.es. Després, des de l’Ajuntament se li facilitarà el codi QR personalitzat per al seu establiment i se li donarà accés a la plataforma tecnològica perquè puga actualitzar el menú, de manera àgil, totes les vegades que considere.

“Volem oferir un valor afegit als restaurants i bars perquè esta digitalització servisca d’impuls per a reactivar novament l’economia, i garantir la màxima seguretat i protecció als clients. L’objectiu d’este govern municipal no és un altre que ser útils al sector i facilitares la seua obertura amb l’adaptació a totes les normes preventives davant la Covid-19”, ha destacat la regidora de Promoció Econòmica, Maria Baila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.