fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda invertir脿 375.000 euros en 2018 per millorar l’educaci贸

L’Ajuntament d’Onda invertir脿 375.000 euros en 2018 per millorar l’educaci贸

La partida d’Educaci贸 contempla ajudes a les fam铆lies en totes les etapes educatives.

L’Ajuntament d’Onda t茅 previst invertir aproximadament 250.000 euros en Educaci贸 i m茅s de 125.000 euros en activitats formatives dins dels pressupostos per al pr貌xim any 2018. Encarna Ribes, tinent d’alcalde de l’脌rea de Serveis a la Ciutadania, ha explicat que “l’educaci贸 茅s un pilar important铆ssim per al creixement actiu de la nostra localitat, per este motiu, el nostre objectiu 茅s millorar els serveis que oferim a la ciutadania. Volem crear oportunitats per a tots i no deixar-nos a ning煤 pel cam铆 perqu猫 entre tots constru茂m Onda”.

Este Pressupost contempla actuacions en diferents 脿mbits de l’educaci贸. S’augmentar脿 l’aportaci贸 econ貌mica, respecte a l’any anterior, per millorar la cobertura en ajudes a les fam铆lies en totes les etapes educatives i a les escoles de temps lliure d’estiu, Nadal i Pasqua. “Des del departament d’Educaci贸 tamb茅 apostem per la inclusi贸 social a trav茅s de la realitzaci贸 de l’Escola Oberta, les ‘escoletes d’esplai’ i altres programes inclusius als centres educatius”, ha destacat Ribes.

Durant l’any, es realitzaran activitats escolars “en suport a la nostra cultura i les nostres tradicions com el carnestoltes, ‘m煤sica a l’escola’, o el concurs de targetes de Nadal, entre altres coses”, ha indicat la tinent d’alcalde. Una altra de les novetats que inclou el Pressupost 茅s la recuperaci贸 de l’activitat del barranc del Salvador i la visita a l’ermita, i s’introduir脿 el teatre en angl猫s. Aix铆 mateix, tamb茅 hi haur脿 jornades educatives destinades al professorat, pares i mares.
Una altra de les actuacions 茅s l’adhesi贸 d’Onda al pla ‘Edificant’ de la Generalitat Valenciana. El seu objectiu 茅s solucionar les manques educatives estructurals de la localitat amb l’adequaci贸 inicialment de la Secci贸 de l麓IES Serra d麓Espad脿.

Dins dels objectius marcats en el pla d’implementaci贸 de l’estrat猫gia d’Onda Ciutat Saludable s’ampliaran els desdejunis saludables, arribant a tres etapes educatives: Infantil, Prim脿ria i Secund脿ria. A causa de la demanda permanent dels usuaris, s’ampliaran les hores en el contracte de podologia i psicologia per a la tercera edat i els seus cursos de gimn脿stica, mem貌ria i cer脿mica.

“Es tracta d’un Pressupost consensuat que recull les propostes dels onders i de tots els partits pol铆tics amb el qual s’actuar脿 en diferents camps de l’educaci贸. Els diferents grups de la ciutadania es veuran beneficiats, siguin nens, pares o persones de la tercera edat. Els ve茂ns compten per a este govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, per aix貌 hem recollit en este Pressupost les diferents demandes que ens han anat arribant, ja que treballant junts aconseguirem millors resultats”, ha concl貌s Ribes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.