fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament Onda continua actuant per a millorar l’accessibilitat en tot el municipi

L’Ajuntament Onda continua actuant per a millorar l’accessibilitat en tot el municipi

L’Ajuntament d’Onda, a trav茅s de la regidoria d’Urbanisme i Mobilitat Urbana que gestiona Marta Piquer, est脿 realitzant durant enguany unes obres d’adequaci贸 molt necess脿ries perqu猫 les persones amb problemes de mobilitat no tinguen cap inconvenient per a accedir a cap lloc.

Aix铆 ho ha destacat Piquer, qui ha informat que en estos moments s’estan adequant les voreres dels carrers N脿pols i Sic铆lia, aix铆 com la construcci贸 d’un pas de vianants accessible. “Es tracta d’una obra molt demandada pels ve茂ns d’Onda, els qui d’ac铆 a poc temps podran observar com es millora l’accessibilitat en esta zona sensible de la localitat, en situar-se al costat del col路legi Mestre Caballero”, ha explicat la regidora.

Concretament, esta obra, que es troba en plena execuci贸, consisteix en l’ampliat la vorera i en la construcci贸 d’un pas de vianants accessible, complint l’ordenan莽a d’accessibilitat que l’Ajuntament d’Onda va aprovar en 2016. A m茅s, s’ha traslladat l’enllumenat p煤blic que impedia la circulaci贸 sense obstacles per estes. L’empresa local Edcosa XIII SL 茅s l’encarregada d’esta obra, i compta amb un pressupost de quasi 9.000 euros.

Esta obra s’emmarca en el pla estrat猫gic de l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet per a convertir Onda en una ciutat accessible i segura per a tots els ciutadans. En este sentit, Piquer ha recordat que, “a l’inici de l’any i per primera vegada, es va crear una partida espec铆fica dins del Pressupost Municipal anomenada ‘Inversions per a l’accessibilitat’. Esta partida reafirma la l铆nia d’actuaci贸 de l’equip de govern en la seua aposta per la igualtat dels ciutadans i, espec铆ficament en este cas, per als quals necessiten major grau d’accessibilitat”. Marta Piquer ha afirmat que “atenent la petici贸 de Comprom铆s, i despr茅s de diverses reunions per a con猫ixer quines eren les necessitats reals, es va destinar una partida del pressupost municipal que aconseguia els 70.083,60 euros per a a莽貌”.

Piquer ha mostrat la seua satisfacci贸 per les diferents inversions que s’han dut a terme durant este 煤ltim any, que “no solament milloren l’accessibilitat i amb a莽貌 la qualitat de vida dels ciutadans d’Onda, sin贸 que a m茅s, estan suposant la contractaci贸 d’empreses onderes, de manera que impulsem la dinamitzaci贸 de l’economia local i, indirectament, la creaci贸 de llocs de treball”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.