fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alcaldessa de Benicarl贸 presidir脿 el Consell del Departament de Salut de Vinar貌s

L’alcaldessa de Benicarl贸 presidir脿 el Consell del Departament de Salut de Vinar貌s

La Junta General Ordin脿ria del Consell de Salut del Departament de Vinar貌s ha nomenat presidenta del Consell l’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles. Els principals objectius al capdavant de l’organisme seran millorar el funcionament de la sanitat i treballar per la reducci贸 de les llistes d’espera.

La Junta General Ordin脿ria del Consell de Salut del Departament de Salut de Vinar貌s ja ha escollit els nous c脿rrecs. L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, ha estat elegida presidenta, mentre que l’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, exercir脿 com a vicepresident. Segons ha explicat l’alcaldessa, 芦assumisc aquest c脿rrec amb moltes ganes de treballar b脿sicament en dues l铆nies: millorar el funcionament de la sanitat en general i reduir les llistes d’espera, sempre en el marc de les nostres compet猫ncies禄.

El Consell de Salut del Departament de Vinar貌s est脿 concebut com un 貌rgan de participaci贸 comunit脿ria per a la consulta i seguiment de la gesti贸 del Sistema Valenci脿 de Salut en el seu 脿mbit territorial i est脿 format per cinc membres de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica, tres representants d’ajuntaments i representants d’organitzacions empresarials, sindicals, de consumidors, de pacients i del col路legi professional sanitari.

Sobre les funcions, el Consell de Salut t茅 potestat per a promoure la participaci贸 ciutadana en el departament de salut, formular propostes destinades a millorar el sistema sanitari i traslladar iniciatives dels diferents sectors i col路lectius socials, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.