fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’alcaldessa d’Orpesa qualifica de “bona notícia” el passe a la Fase 1 però demana “respecte” a les pautes indicades

L’alcaldessa d’Orpesa qualifica de “bona notícia” el passe a la Fase 1 però demana “respecte” a les pautes indicades

Jiménez sol·licita als professionals que podran obrir els seus establiments el dilluns que ho facen “complint escrupolosament els aforaments per a evitar riscos”.

L’alcaldessa d’Orpesa, María Jiménez, ha qualificat de “bona notícia” la decisió del Govern central d’autoritzar el passe a la Fase 1 a la Comunitat Valenciana, perquè tot “avanç cap a la nova normalitat és un símptoma que les coses les estem fent bé”. No obstant això, ha aprofitat per a fer una crida a la “responsabilitat col·lectiva i individual” i a l'”escrupolós respecte i compliment” de les pautes indicades per les autoritats sanitàries i polítiques per a continuar avançant en la lluita contra la COVID-19, perquè “ningú ha de pensar que esta autorització és un xec en blanc per a fer el que volem i molt menys confiar-nos, perquè el risc de repunt és ací”.

Per este motiu, ha insistit en la necessitat que tots “actuem des de la responsabilitat, tant individual com ciutadans que som i que convivim amb els altres, com la col·lectiva”. En este sentit, ha demanat als professionals que podran obrir els seus establiments el dilluns, que ho facen “complint escrupolosament les pautes indicades, controlant els aforaments i evitant qualsevol risc que puga suposar una recaiguda, que, en el nostre cas, seria tornar a la fase 0”.

Per a Jiménez, “tenim la gran oportunitat de demostrar que a Orpesa sabem fer les coses bé i confie plenament que sabrem comportar-nos”. Orpesa “ha d’estar preparada per a arribar en les millors condicions a este estiu i des de l’ajuntament estem col·laborant amb tots els diferents representants dels col·lectius socials de la ciutat per a aconseguir-lo”, ha conclòs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.