fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora aconsegueix 2 subvencions del Servef per al foment de l’ocupaci贸 al municipi

L’Alcora aconsegueix 2 subvencions del Servef per al foment de l’ocupaci贸 al municipi

鈥淧ermetran contractar a 5 persones aturades, realitzar un projecte d’inter猫s social a l’Alcora, aix铆 com assessorar i orientar professionalment a aturats de llarga durada per afavorir la seua inserci贸 laboral鈥.

L’Ajuntament de l’Alcora ha aconseguit dues subvencions del Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 (Servef) orientades al foment de l’ocupaci贸 al municipi.

Ambdues sumen prop de 30.000 鈧 i com explica la regidora d’Ocupaci贸, Nuria S谩nchez, 鈥減ermetran contractar a 5 persones aturades, realitzar un projecte d’inter猫s per al municipi, aix铆 com assessorar i orientar professionalment durant 8 mesos a aturats de llarga durada per tal d’afavorir la seua inserci贸 laboral鈥.

Una d’aquestes subvencions 茅s per al programa EMCORP, dirigit a aturats de m茅s de 45 anys i de llarga durada. Permetr脿 la contractaci贸 de 4 persones aturades durant dos mesos per a l’execuci贸 d’un projecte d’inter猫s per al municipi. En concret, duran a terme la segona fase del projecte iniciat per la tercera de les brigades d’ocupaci贸 2016 i que consisteix en la construcci贸 d’un mur de contenci贸 al terrapl猫 situat entre el camp de futbol i el pavell贸 polifuncional. 鈥淓s tracta d’una actuaci贸 molt necess脿ria per evitar els despreniments de pedres i els fanguers que es formen en aquesta zona cada vegada que plou, amb els conseq眉ents efectes negatius鈥, indica S谩nchez.
Per a aquest programa el Servef aporta 7.500 鈧 a l’Ajuntament.

L’altra subvenci贸, de 20.561,29 鈧, 茅s per al programa EMCOLD, a trav茅s del qual l’Ajuntament contractar脿 a un t猫cnic orientador durant 8 mesos per a la inserci贸 laboral. El seu treball consistir脿 a atendre i assessorar als ve茂ns i ve茂nes en situaci贸 de desocupaci贸 de llarga durada, amb l’objectiu de treballar amb ells i facilitar la seua inserci贸 en el mercat laboral. Estar脿 situat en el Casal Jove de l’Alcora.

鈥淭ots dos programes, que es gestionaran a trav茅s de l’Ag猫ncia d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local, es posaran en funcionament a partir del 28 de desembre鈥, informa la responsable d’Ocupaci贸. Aix铆 mateix, S谩nchez explica que per poder optar als llocs de treball 鈥溍﹕ necessari estar inscrits com a demandants d’ocupaci贸 al Servef鈥. El Servef realitzar脿 en les pr貌ximes setmanes la selecci贸 dels aspirants, sobre la base de cadascuna de les convocat貌ries.

Leave a Reply

Your email address will not be published.