fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules abona la totalitat de l鈥檌mport de la segona fase de Xarxa Llibres

Nules abona la totalitat de l鈥檌mport de la segona fase de Xarxa Llibres

Un total de 655 alumnes d鈥檈nsenyament de prim脿ria i de secund脿ria de Nules s鈥檋an beneficiat de la segona fase del Xarxa Llibres.

La regidoria d鈥檈ducaci贸 de l鈥檃juntament de Nules ha abonat la totalitat de l鈥檌mport d鈥檈sta 煤ltima etapa que puja a 52.929,13 euros.

La quantitat m脿xima concedida a cadasc煤 dels alumnes ha sigut de 100 euros, el mateix que en la primera fase. El regidor d鈥檈ducaci贸, Ram贸n Canut, destaca que 鈥渄es del consistori hem fet un gran esfor莽 per a que les fam铆lies que formen part del Xarxa Llibres puguen comptar amb estos diners en un per铆ode breu, donat que hi ha que complir amb alguns tr脿mits. Amb esta actuaci贸 la Conselleria d鈥橢ducaci贸 ha aconseguit que els centres educatius tinguen al seua abast una xarxa pr貌pia de llibres de text de la que es pot beneficiar l鈥檃lumnat, al mateix temps les fam铆lies s鈥檈stalvien pr脿cticament la totalitat del cost dels llibres del curs鈥.

L鈥檃juntament de Nules ha fet una despesa, entre les dos fases del Xarxa Llibres, de 154.212,43 euros. Recordar que s贸n tres institucions les que estan implicades en este projecte al que aporten un 33% cadascuna, aix铆 doncs a m茅s dels ajuntaments estan la Conselleria d鈥橢ducaci贸, i la Diputaci贸 Provincial de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.