fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcora sol·licitarà a la Generalitat una aula d’infantil de 2-3 anys en el CEIP Comte d’Aranda

L’Alcora sol·licitarà a la Generalitat una aula d’infantil de 2-3 anys en el CEIP Comte d’Aranda

El Consell Escolar Municipal ha aprovat este matí que l’Ajuntament realitze la petició a Conselleria.

L’Ajuntament de l’Alcora sol·licitarà a la Generalitat Valenciana la posada en marxa d’una escola infantil de 2-3 anys per al pròxim curs 2020/2021.

El Consell Escolar Municipal, en el qual estan representats tots els centres educatius de la localitat, ha aprovat este matí per unanimitat que el consistori eleve la petició a Conselleria. Tràmit que es realitzarà “només siga ratificat l’acord pel Ple”, tal com ha assenyalat la regidora d’Educació, Vanessa Périz.

Périz ha recordat que en el present curs escolar s’ha posat en marxa la primera aula de 2-3 anys pública del municipi, situada en el CEIP Grangel Mascarós. “Igual que es va fer en aquest centre, si s’aprova la sol·licitud, l’Ajuntament s’encarregaria d’habilitar un espai en el Comte d’Aranda per poder oferir este servei en les millors condicions”, ha explicat la responsable municipal d’Educació.
A més de les obres de condicionament, l’Ajuntament ha construït recentment una rampa per tal de facilitar l’accés a l’aula del Grangel Mascarós.

“Encara que no és un cicle d’ensenyament obligatori, és prioritari per al Govern municipal que l’Alcora compte amb una segona aula d’infantil de 2-3 anys i, d’esta manera, poder augmentar el nombre de places oferides”. Per a Périz, “a més de tots els aspectes positius que comporta amb relació a l’educació i socialització dels xiquets, este servei és molt beneficiós per a l’economia i la conciliació de les famílies”.

L’equip de govern ha previst una partida en els pressupostos municipals de 2020 per a esta iniciativa “amb l’objectiu d’estar preparats si Conselleria, finalment, aprova la sol·licitud de l’Ajuntament, com esperem que siga”, ha conclòs la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.