fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’equip de govern de Castelló aprova els 10 nous projectes d’inversions sostenibles

L’equip de govern de Castelló aprova els 10 nous projectes d’inversions sostenibles

Llum verda a la proposta amb un pressupost de 1,8 milions per a obres hidràuliques, de millora de vials i d’espais públics.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat en la junta de govern de hui la proposta de noves Inversions Financerament Sostenibles (IFS), que inclou 10 projectes amb un pressupost d’1.895.047 euros. Es tracta d’obres hidràuliques, de millora de vials i d’espais públics. El portaveu de l’equip de govern, Rafa Simó, ha detallat el llistat d’inversions que ha de ser ratificat en el ple ordinari d’octubre.

En millores de vials, el també regidor d’Obres i Projectes Urbans, ha destacat la pavimentació del camí La Fileta, entre la Donació i el Camí Vell del Serradal, amb un import de 406.626 euros. Se suma el projecte d’accés des de l’aparcament de l’Escola Oficial d’Idiomes a la carretera de Borriol a Castelló, valorat en 180.807 euros. A més, està prevista la millora de la seguretat viària en la intersecció entre l’avinguda Castell Vell i l’avinguda Diputació amb quadra Borriolenc, pressupostada en 155.000 euros. En la mateixa matèria, es farà la construcció d’una rotonda en l’avinguda Enrique Gimeno cantonada amb la de Ribesalbes, per 278.015 euros.

D’altra banda, el regidor de Gestió de Residus, Ignasi Garcia, suma a esta llista les millores en espais públics, com la remodelació dels banys de l’edifici nou de l’Ajuntament (60.499 euros); la reparació del perímetre de la piscina del Pinar (29.957 euros); la instal·lació de jocs infantils al parc Ribalta (79.999 euros); i la instal·lació de sis banys públics a la ciutat (330.000 euros).

L’edil de Transició Ecològica, Fernando Navarro, afig les obres hidràuliques, que consistixen en l’execució de l’estació de bombament al carrer Ciutadella, el clavegueram del Camí Vell i la posterior repavimentació, valorada en 343.628 euros; i l’ampliació de la xarxa de clavegueram en l’entrador de la Marina, que té un pressupost previst de 30.512 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.