fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’equip de govern de Castell贸 aprova els 10 nous projectes d’inversions sostenibles

L’equip de govern de Castell贸 aprova els 10 nous projectes d’inversions sostenibles

Llum verda a la proposta amb un pressupost de 1,8 milions per a obres hidr脿uliques, de millora de vials i d’espais p煤blics.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Castell贸 ha aprovat en la junta de govern de hui la proposta de noves Inversions Financerament Sostenibles (IFS), que inclou 10 projectes amb un pressupost d’1.895.047 euros. Es tracta d’obres hidr脿uliques, de millora de vials i d’espais p煤blics. El portaveu de l’equip de govern, Rafa Sim贸, ha detallat el llistat d’inversions que ha de ser ratificat en el ple ordinari d’octubre.

En millores de vials, el tamb茅 regidor d’Obres i Projectes Urbans, ha destacat la pavimentaci贸 del cam铆 La Fileta, entre la Donaci贸 i el Cam铆 Vell del Serradal, amb un import de 406.626 euros. Se suma el projecte d’acc茅s des de l’aparcament de l’Escola Oficial d’Idiomes a la carretera de Borriol a Castell贸, valorat en 180.807 euros. A m茅s, est脿 prevista la millora de la seguretat vi脿ria en la intersecci贸 entre l’avinguda Castell Vell i l’avinguda Diputaci贸 amb quadra Borriolenc, pressupostada en 155.000 euros. En la mateixa mat猫ria, es far脿 la construcci贸 d’una rotonda en l’avinguda Enrique Gimeno cantonada amb la de Ribesalbes, per 278.015 euros.

D’altra banda, el regidor de Gesti贸 de Residus, Ignasi Garcia, suma a esta llista les millores en espais p煤blics, com la remodelaci贸 dels banys de l’edifici nou de l’Ajuntament (60.499 euros); la reparaci贸 del per铆metre de la piscina del Pinar (29.957 euros); la instal路laci贸 de jocs infantils al parc Ribalta (79.999 euros); i la instal路laci贸 de sis banys p煤blics a la ciutat (330.000 euros).

L’edil de Transici贸 Ecol貌gica, Fernando Navarro, afig les obres hidr脿uliques, que consistixen en l’execuci贸 de l’estaci贸 de bombament al carrer Ciutadella, el clavegueram del Cam铆 Vell i la posterior repavimentaci贸, valorada en 343.628 euros; i l’ampliaci贸 de la xarxa de clavegueram en l’entrador de la Marina, que t茅 un pressupost previst de 30.512 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.