fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les banderes blaves i la Q de qualitat ja onegen a les platges i el port esportiu d’Orpesa

Les banderes blaves i la Q de qualitat ja onegen a les platges i el port esportiu d’Orpesa

Les set platges del municipi compten a m茅s amb el certificat de gesti贸 mediambiental ISO i la Q de Qualitur.

Les banderes blaves i el distintiu Q de qualitat tur铆stica ja onegen a les platges d’Orpesa. L’alcaldessa, Mar铆a Jim茅nez, al costat dels edils de Platges i Turisme, Jordi Llopis i Silvia Arnau, respectivament, aix铆 com la reina de les festes, Victoria G贸mez, i el seu acompanyant han sigut els encarregats d’hissar la bandera blava a la platja Morro de Gos i en el port esportiu, l’煤nic de tota la prov铆ncia que compta amb este distintiu.

Tant la primera edil com els regidors encarregats de totes dues 脿rees han volgut ressaltar el valor d’estes banderes per al municipi, perqu猫 “aconseguim refor莽ar la pol铆tica mediambiental a les nostres platges, aconseguim un desenvolupament sostenible del municipi i, a m茅s, reforcem la gesti贸 ambiental en el conjunt del litoral municipal”.

Amb les seues set platges reconegudes amb el certificat de gesti贸 mediambiental ISO 14001 i la Q de Qualitur, estos nous distintius premien el treball i esfor莽os invertits a convertir a la localitat en referent del turisme de qualitat. D贸na fe d’aix貌 la implantaci贸 del Sistema Integral de Qualitat Tur铆stica En Destins (SICTED) que tamb茅 ha distingit a la platja de la Petxina, Morro de Gos, Les Ampl脿ries i Platgetes de Bellver.

A m茅s, Orpesa compta de nou enguany amb la distintiva Sendera Blava, “un guard贸 que s’ha atorgat a la Sendera Passeig del Faro per sis茅 any consecutiu”, segons manifesta Llopis. Es tracta de “una sendera que enlla莽a amb la pla莽a Mallorca, a la platja Morro de Gos, i que contribueix positivament a l’煤s sostenible del litoral”, afig l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.