fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les banderes blaves i la Q de qualitat ja onegen a les platges i el port esportiu d’Orpesa

Les banderes blaves i la Q de qualitat ja onegen a les platges i el port esportiu d’Orpesa

Les set platges del municipi compten a més amb el certificat de gestió mediambiental ISO i la Q de Qualitur.

Les banderes blaves i el distintiu Q de qualitat turística ja onegen a les platges d’Orpesa. L’alcaldessa, María Jiménez, al costat dels edils de Platges i Turisme, Jordi Llopis i Silvia Arnau, respectivament, així com la reina de les festes, Victoria Gómez, i el seu acompanyant han sigut els encarregats d’hissar la bandera blava a la platja Morro de Gos i en el port esportiu, l’únic de tota la província que compta amb este distintiu.

Tant la primera edil com els regidors encarregats de totes dues àrees han volgut ressaltar el valor d’estes banderes per al municipi, perquè “aconseguim reforçar la política mediambiental a les nostres platges, aconseguim un desenvolupament sostenible del municipi i, a més, reforcem la gestió ambiental en el conjunt del litoral municipal”.

Amb les seues set platges reconegudes amb el certificat de gestió mediambiental ISO 14001 i la Q de Qualitur, estos nous distintius premien el treball i esforços invertits a convertir a la localitat en referent del turisme de qualitat. Dóna fe d’això la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística En Destins (SICTED) que també ha distingit a la platja de la Petxina, Morro de Gos, Les Amplàries i Platgetes de Bellver.

A més, Orpesa compta de nou enguany amb la distintiva Sendera Blava, “un guardó que s’ha atorgat a la Sendera Passeig del Faro per sisé any consecutiu”, segons manifesta Llopis. Es tracta de “una sendera que enllaça amb la plaça Mallorca, a la platja Morro de Gos, i que contribueix positivament a l’ús sostenible del litoral”, afig l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.