fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les obres del Regina Violant comencen amb el clos de l’esplanada del col路legi

Les obres del Regina Violant comencen amb el clos de l’esplanada del col路legi

La constructora senyalitza l’entorn per a iniciar l’edificaci贸 del centre.

Les obres del col路legi Regina Violant d’Almassora han comen莽at aquesta setmana amb el clos perimetral de l’esplanada on s’al莽ar脿 el recinte educatiu. Els operaris de l’empresa Torresc谩mara i cia. S.A. han traslladat ja el primer material necessari per a iniciar els treballs al costat del poliesportiu La Garrofera, at猫s que el termini d’execuci贸 de 18 mesos va comen莽ar a descomptar la setmana passada amb la signatura de l’acta de replanteig.

En aquest sentit, els treballadors es van despla莽ar fins a Almassora durant el mat铆 d’ahir i van comen莽ar a delimitar el per铆metre, una labor que avui ha continuat amb la senyalitzaci贸 de l’espai i els preparatius per a desallotjar l’interior del pavell贸 afectat pels treballs. Enginyers municipals han visitat avui la zona al costat de responsables de l’empresa i electricistes per a coordinar el pla de treball de l’apartat el猫ctric. A m茅s, aquest mat铆 est脿 prevista una reuni贸 en la qual tamb茅 participaran els arquitectes del consistori per a tancar el calendari d’actuacions.

L’empresa adjudicat脿ria de les obres podr脿 avan莽ar la fase inicial de la construcci贸 a causa que ja va realitzar els mesuraments topogr脿fics a l’inici de l’any i el solar est脿 totalment buidat. En aquest espai se situar脿 la caseta per a guardar maquin脿ria d’obra i un espai reservat als treballadors de l’empresa constructora, que aquest mat铆 continuaran amb els preparatius davant l’expectaci贸 ve茂nal despr茅s d’una d猫cada d’activitat educativa en barracons.

L’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, s’ha mostrat 鈥渆normement emocionada en veure que, per fi, els tr脿mits administratius han finalitzat i comen莽a el treball de camp鈥. No en va, enguany s’executar脿 un ter莽 de l’obra, pressupostada en 5.169.399,62 euros amb c脿rrec als pressupostos de la Generalitat Valenciana. 鈥淪ens dubte, l’inici de la construcci贸 茅s la gran not铆cia que tots est脿vem esperant des de fa tant temps鈥, ha recalcat.

En aquest sentit, la regidora d’Educaci贸, Mar铆a Jos茅 Tormo, ha volgut tranquil路litzar a les fam铆lies en assegurar-los que la construcci贸 no es paralitzar脿 per les vacances d’estiu ni per cap altre motiu. 鈥淗a comen莽at amb dilig猫ncia despr茅s de la signatura de l’acta de replanteig la setmana passada i no va a parar-se per cap ra贸, de fet els nostres t猫cnics realitzaran un seguiment constant per a garantir que el calendari de treball es desenvolupa segons el previst鈥, ha declarat Tormo.

Els treballs continuaran durant 2017 fins a executar les 9 unitats d’Infantil, 18 aules de Prim脿ria i un menjador escolar que conformaran el projecte de tres l铆nies educatives dissenyat pels t猫cnics municipals per a acelarar el trasllat dels xiquets a un edifici digne despr茅s d’una d猫cada de provisionalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.