fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Escola de M煤sica de Benicarl贸 ultima la millora de les instal路lacions

L’Escola de M煤sica de Benicarl贸 ultima la millora de les instal路lacions

Les obres de reforma per a la millora de l’accessibilitat i l’efici猫ncia energ猫tica de l’Escola de M煤sica de Benicarl贸 ja han finalitzat, a falta nom茅s de la instal路laci贸 dels panells d’a茂llament de la fa莽ana. Les millores, que han tingut un cost de 46.676 euros, repercutiran en l’educaci贸 musical dels m茅s de 200 alumnes que estudien en l’Escola.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, i el president de l’Associaci贸 Musical Ciutat de Benicarl贸, Carlos S谩nchez, han visitat l’Escola de M煤sica de Benicarl贸 per comprovar el resultat de les obres de reforma que s’han dut a terme en els 煤ltims tres mesos. Concretament, s’ha constru茂t una rampa d’acc茅s a l’interior de l’edifici i s’ha ampliat l’espai de la porta d’entrada, de manera que s’ha dotat de llum natural el hall. A la planta superior, tamb茅 s’ha millorat l’enllumenat i s’ha instal路lat un fals sostre a base de material absorbent ac煤stic. Pel que fa a la fa莽ana, actualment s’estan ultimant els treballs d’instal路laci贸 d’un sistema d’a茂llament t猫rmic exterior, amb diferents acabats per a cadascuna de les plantes de l’edifici.

L’alcaldessa s’ha mostrat molt satisfeta amb el resultat de les obres, 芦que han adequat el local a la normativa d’accessibilitat i a m茅s han millorat l’efici猫ncia energ猫tica de tot l’edifici, tant pel que fa a il路luminaci贸 com a a茂llament禄. Xaro Miralles ha recordat que 芦aquesta va ser una de les primeres obres que vam aprovar com a equip de govern, conscients de les necessitats que tenia l’Associaci贸 Musical Ciutat de Benicarl贸禄 i ha insistit en la import脿ncia de comptar amb un altre edifici municipal 芦totalment adaptat, tenint en compte, a m茅s, que aquest 茅s un local que s’utilitza com a col路legi electoral禄.

Per la seua banda, el president de l’entitat, Carlos S谩nchez, ha recordat que 芦aquestes obres eren una reivindicaci贸 nostra de fa molt de temps i aix铆 ho vam manifestar al nou equip de govern禄 i ha reconegut que 芦els treballs suposaran una millora substancial en l’educaci贸 musical dels 210 alumnes matriculats a l’Escola禄.

L’execuci贸 de les obres, que tenen un pressupost de 46.676 euros (IVA incl貌s), no ha afectat a les classes de m煤sica de l’Escola ni tampoc als assajos de la banda de m煤sica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.