fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’escola matinera i la recreativa de Morella obrin el període de matrícula

L’escola matinera i la recreativa de Morella obrin el període de matrícula

El termini d’inscripció està obert fins al dimecres 21 de setembre i els serveis es prestaran des del 3 d’octubre fins al 31 de maig.

El CEIP Mare de Déu de Vallivana va iniciar les classes el passat dilluns i, a partir del 3 d’octubre es prestaran els serveis complementaris per a l’alumnat d’aquest centre amb l’escola matinera i l’escola recreativa. D’aquesta manera, avui s’inicien els terminis de matrícula per a aquestos serveis, que pretenen afavorir la conciliació familiar, estaran oberts fins al dimecres 21 de setembre. Ambdues escoles estan dirigides a l’alumnat del CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella, tant d’infantil com de primària i els fulls d’inscripció es repartiran al centre.

Pel que fa a l’escola matinera, per a realitzar la matrícula cal complimentar i signar el full d’inscripció. Després, s’ha de portar aquest full junt al full sepe a les oficines municipals de l’ajuntament o enviar-lo al correu electrònic ajuntament@morella.net. Aquest té un preu de 20 euros al mes. El servei es prestarà des del 3 d’octubre fins al 31 de maig de dilluns a divendres amb un horari de 8.00 hores a 9.00 hores. També hi ha la possibilitat d’entrar a les 8.00 hores, 8.30 hores i 8.45 hores. En cas de comptar amb el carnet +3 o de família monoparental o monomarental que concedeix l’ajuntament de Morella, s’aplica un 15% de descompte al pagament de la matrícula.
L’escola recreativa també es presta des del 3 d’octubre fins al 31 de maig i amb horari de 16.00 hores a 17.00 hores de dilluns a divendres. Es tracta d’un servei gratuït i cal realitzar la inscripció abans del 21 de setembre. Per a realitzar aquesta, és necessari omplir i signar el full d’inscripció i portar-lo a les oficines municipals o al mail ajuntament@morella.net.
La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’escola recreativa és un nou servei que es posa en marxa aquest curs 2022-2023 a causa del canvi de jornada de l’escola” i ha afegit que “junt amb l’escola matinera, es tracta de serveis que ajuden a la conciliació familiar, abans d’entrar a classe en el cas de la primera i en eixir del menjador la segona”. L’edil ha explicat que “la recreativa és un servei gratuït, però cal realitzar la matrícula obligatòriament i tindre una previsió de l’alumnat que la farà servir”. Finalment, Ana ha volgut “animar a les famílies que ho necessiten a utilitzar aquestos serveis on es realitzaran activitats complementàries a les classes del col·legi” i ha comentat que “el període de matrícula acaba el 21 de setembre, però si alguna família no necessita durant el curs, es podrà inscriure dirigint-se a les oficines de l’ajuntament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.