fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’escola matinera i la recreativa de Morella obrin el per铆ode de matr铆cula

L’escola matinera i la recreativa de Morella obrin el per铆ode de matr铆cula

El termini d’inscripci贸 est脿 obert fins al dimecres 21 de setembre i els serveis es prestaran des del 3 d’octubre fins al 31 de maig.

El CEIP Mare de D茅u de Vallivana va iniciar les classes el passat dilluns i, a partir del 3 d’octubre es prestaran els serveis complementaris per a l’alumnat d’aquest centre amb l’escola matinera i l’escola recreativa. D’aquesta manera, avui s’inicien els terminis de matr铆cula per a aquestos serveis, que pretenen afavorir la conciliaci贸 familiar, estaran oberts fins al dimecres 21 de setembre. Ambdues escoles estan dirigides a l’alumnat del CEIP Mare de D茅u de Vallivana de Morella, tant d’infantil com de prim脿ria i els fulls d’inscripci贸 es repartiran al centre.

Pel que fa a l’escola matinera, per a realitzar la matr铆cula cal complimentar i signar el full d’inscripci贸. Despr茅s, s’ha de portar aquest full junt al full sepe a les oficines municipals de l’ajuntament o enviar-lo al correu electr貌nic聽ajuntament@morella.net. Aquest t茅 un preu de 20 euros al mes. El servei es prestar脿 des del 3 d’octubre fins al 31 de maig de dilluns a divendres amb un horari de 8.00 hores a 9.00 hores. Tamb茅 hi ha la possibilitat d’entrar a les 8.00 hores, 8.30 hores i 8.45 hores. En cas de comptar amb el carnet +3 o de fam铆lia monoparental o monomarental que concedeix l’ajuntament de Morella, s’aplica un 15% de descompte al pagament de la matr铆cula.
L’escola recreativa tamb茅 es presta des del 3 d’octubre fins al 31 de maig i amb horari de 16.00 hores a 17.00 hores de dilluns a divendres. Es tracta d’un servei gratu茂t i cal realitzar la inscripci贸 abans del 21 de setembre. Per a realitzar aquesta, 茅s necessari omplir i signar el full d’inscripci贸 i portar-lo a les oficines municipals o al mail聽ajuntament@morella.net.
La regidora d’Educaci贸, Ana Adell, ha destacat que “l’escola recreativa 茅s un nou servei que es posa en marxa aquest curs 2022-2023 a causa del canvi de jornada de l’escola” i ha afegit que “junt amb l’escola matinera, es tracta de serveis que ajuden a la conciliaci贸 familiar, abans d’entrar a classe en el cas de la primera i en eixir del menjador la segona”. L’edil ha explicat que “la recreativa 茅s un servei gratu茂t, per貌 cal realitzar la matr铆cula obligat貌riament i tindre una previsi贸 de l’alumnat que la far脿 servir”. Finalment, Ana ha volgut “animar a les fam铆lies que ho necessiten a utilitzar aquestos serveis on es realitzaran activitats complement脿ries a les classes del col路legi” i ha comentat que “el per铆ode de matr铆cula acaba el 21 de setembre, per貌 si alguna fam铆lia no necessita durant el curs, es podr脿 inscriure dirigint-se a les oficines de l’ajuntament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.