fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Espai Cultural Villa Ana de Benicàssim acull la presentació “Carta a mi hija”

L’Espai Cultural Villa Ana de Benicàssim acull la presentació “Carta a mi hija”

L’acte s’emmarca en la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre”.

Dins de la campanya de conscienciació sobre la violència de gènere “Tots els 25 són 25 de novembre”, impulsada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Benicàssim i amb l’objectiu posat a aconseguir la igualtat entre homes i dones en tots els àmbits, l’Espai Cultural de la Mar Villa Ana ha acollit aquest migdia la presentació del llibre de Lucila Agredano “Carta a mi hija”. L’acte també s’emmarca en les activitats amb motiu del Mes del Llibre.

En “Carta a mi hija”, Lucila Agredano relata en primera persona les vivències d’una família a la qual se li ha arrabassat una vida, la de la seua filla Rocío, víctima de la violència masclista. Lucila ha estat acompanyada en la presentació pel seu marit Félix López, l’alcaldessa, Susana Marqués, i la regidora d’Igualtat, Vanessa Batalla. “Aquest llibre conta una història real, escruixidora i recorda que les fredes xifres de les víctimes per violència de gènere no mostren la vertadera dimensió del drama”, ha indicat Susana Marqués.

Després de l’assassinat de la seua filla als 25 anys, Lucila i el seu marit Félix, van fundar l’associació Afavir (Associació d’Ajuda a Familiars de Víctimes Rocío López Agredano) amb la qual es dediquen a defensar a les víctimes de la violència de gènere, alçant la veu i lluitant contra tota mena de maltractament exercit cap a la dona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.