fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ex猫rcit col路labora amb la Policia Local i Nacional en la vigil脿ncia de zones industrials i agr铆coles durant l’estat d’alarma a Vila-real

L’Ex猫rcit col路labora amb la Policia Local i Nacional en la vigil脿ncia de zones industrials i agr铆coles durant l’estat d’alarma a Vila-real

El desplegament militar, que es prolongar脿 durant les pr貌ximes setmanes segons l’evoluci贸 de les mesures de restricci贸 d’activitat i despla莽aments, es realitza a petici贸 del propi alcalde de la ciutat.

Des d’este dimarts diverses brigades del Regiment de Transmissions 21 de Marines, pertanyent a l’Ex猫rcit de Terra, s’han desplegat a Vila-real per a dur a terme labors de vigil脿ncia i control en les zones industrials i el terme municipal, en coordinaci贸 amb la Policia Local i la Policia Nacional de Vila-real, durant el per铆ode d’estat d’alarma decretat pel Govern central per la crisi sanit脿ria del COVID-19.

El desplegament militar, que es prolongar脿 durant les pr貌ximes setmanes segons l’evoluci贸 de les mesures de restricci贸 d’activitat i despla莽aments, es realitza a petici贸 del propi alcalde de la ciutat, Jos茅 Benlloch, qui ha assenyalat que la funci贸 d’estes brigades ser脿 煤nicament la de “garantir la seguretat i el control de les 脿rees industrials, agr铆coles i zones de masets per a evitar que aquells que en estos moments puguen estar pensant a delinquir, aprofitant el per铆ode de confinament de la poblaci贸, que no pot despla莽ar-se a les seues segones resid猫ncies, i d’inactivitat en algunes empreses, s脿pien que tenim el terme municipal ben vigilat”.

Benlloch ha remarcat que la ciutadania ha d’estar “tranquil路la” davant la pres猫ncia militar, ja que “els 煤nics que han de preocupar-se s贸n els qui pensen a fer mal”. “Comptar amb la col路laboraci贸 de l’Ex猫rcit ens permet que la Policia Local i la Policia Nacional puguen centrar el seu treball en el nucli urb脿, on en estos moments hem d’estar molt pendents que es complisquen les mesures de confinament i de tancament de determinades activitats i ajudar a la ciutadania que ho necessite”, insistix el primer edil. L’alcalde ha rebut a l’Ajuntament al tinent Pedro Valero, del Regiment de Transmissions 21 de Val猫ncia, per a abordar els detalls del desplegament, que implica la pres猫ncia a la ciutat d’entre 30 i 40 militars, en diverses brigades.

Tots dos s’han reunit al costat de la tinenta d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Silvia G贸mez, i l’inspector de la Policia Local Jos茅 Luis de Llago. Durant la jornada de hui, el consistori ha facilitat l’煤s de les instal路lacions del col路legi Concepci贸n Arenal, situat a escassos metres de la Prefectura de la Policia Local, per a la log铆stica i intend猫ncia d’este Regiment. “Mentre dure l’estat d’alarma, estos militars vindran en diferents moments per a ajudar-nos en este treball de vigil脿ncia i perqu猫 la ciutadania se senta segura en tot moment”, conclou Benlloch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.