fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’hivern arriba a Castelló amb ratxes de més de 100km/h

L’hivern arriba a Castelló amb ratxes de més de 100km/h

Les temperatures cauen fins al neutre a l’interior i comença a nevar en Fredes i Vilafranca.

El canvi ha sigut notable a tota la província en qüestió d’hores. Les temperatures primaverals canvien radicalment arribant als zero graus a l’interior i els 10 graus a la costa.

Un front d’aire fred travessa la península i arribarà hui a tindre la seua màxima intensitat, impedint que les temperatures pugen dels 15 graus en Morella o Vinaròs. Segons fonts d’AEMET les temperatures no pujaran de 7 a les comarques de la costa i arribaran als negatius a l’interior.

Amb la baixada de temperatures han arribat les primeres neus a Fredes, on el mercuri on la temperatura va baixar 9 graus en menys de 3 hores. Vilafranca va veure caure la primera neu però sense quallar.

El vent va ser protagonista d’ahir a Castelló, on s’arribaren a registrar ratxes de fins a 87 km/h en Catí, 90 en Cinctorres i fins i tot 92 en Vilafranca.

També va ploure a mesura que avançava la vesprada. En Tírig arribà a granissar, mentre que a Morella arribaren als 10l/m2 i a la capital de la plana va ploure, impedint a les madrines infantils fer la desfilada de l’homenatge de comissions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.