fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’hivern arriba a Castell贸 amb ratxes de m茅s de 100km/h

L’hivern arriba a Castell贸 amb ratxes de m茅s de 100km/h

Les temperatures cauen fins al neutre a l’interior i comen莽a a nevar en Fredes i Vilafranca.

El canvi ha sigut notable a tota la prov铆ncia en q眉esti贸 d’hores. Les temperatures primaverals canvien radicalment arribant als zero graus a l’interior i els 10 graus a la costa.

Un front d’aire fred travessa la pen铆nsula i arribar脿 hui a tindre la seua m脿xima intensitat, impedint que les temperatures pugen dels 15 graus en Morella o Vinar貌s. Segons fonts d’AEMET les temperatures no pujaran de 7 a les comarques de la costa i arribaran als negatius a l’interior.

Amb la baixada de temperatures han arribat les primeres neus a Fredes, on el mercuri on la temperatura va baixar 9 graus en menys de 3 hores. Vilafranca va veure caure la primera neu per貌 sense quallar.

El vent va ser protagonista d’ahir a Castell贸, on s’arribaren a registrar ratxes de fins a 87 km/h en Cat铆, 90 en Cinctorres i fins i tot 92 en Vilafranca.

Tamb茅 va ploure a mesura que avan莽ava la vesprada. En T铆rig arrib脿 a granissar, mentre que a Morella arribaren als 10l/m2 i a la capital de la plana va ploure, impedint a les madrines infantils fer la desfilada de l’homenatge de comissions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.